search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:42
MENU CLOSE

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: «Είναι χάλια» – Καταβεβλημένη και με επίγνωση της κατάστασης (Video)

22.12.2022 19:08
kaili_dikigoroi_brussels_new

Την κακή ψυχολογική κατάσταση της Εύας Καϊλή περιέγραψε ο ένας εκ των συνηγόρων της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Η κυρία Καϊλή είναι χάλια», τόνισε, μιλώντας στο Star o γνωστός δικηγόρος αναφέροντας ότι πραγματοποιήθηκε μία «νομική δίκη και όχι συναισθηματική» και επανέλαβε ότι οι εκπρόσωποι της Καϊλή ζήτησαν να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι.

Όπως σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος, έγιναν δύο αγορεύσεις από την πλευρά τους και τόνισαν ότι το βασικό επιχείρημα για την αποφυλάκιση της κ. Καϊλή είναι ότι δεν είναι ύποπτη φυγής, ούτε επιχειρεί να καταστρέψει στοιχεία της δικογραφίας. Γι’ αυτό και ζήτησαν να αφεθεί ελεύθερη με «βραχιολάκι» μέχρι να γίνει η δίκη για το Qatargate.

«Ζητήσαμε να αφεθεί ελεύθερη με βραχιολάκι. Συμμετείχε στην έρευνα με ενεργητικό ρόλο και διαψεύδει όλες τις κατηγορίες διαφθοράς», εξήγησε ο κ. Δημητρακόπουλος στο Star.

Απορρίπτει τις κατηγορίες για διαφθορά

Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του έτερου δικηγόρου της κ. Καϊλή, Αντρέ Ριζόπουλου, ο οποίος δήλωσε ότι ζητήθηκε να αφεθεί ελεύθερη με ηλεκτρονικό βραχιολάκι η ευρωβουλευτής, προσθέτοντας ότι η ίδια συνεργάζεται ενεργά στις έρευνες των δικαστικών Αρχών και απορρίπτει κάθε κατηγορία για διαφθορά από την πλευρά της.

Στο δικαστήριο, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής ισχυρίστηκε πως είναι αθώα και ότι δεν έχει δωροδοκηθεί ποτέ, ζητώντας την αποφυλάκισή της.

Η Καϊλή, όπως ανέφεραν οι συνήγοροί της, ήταν πολύ καταβεβλημένη, με άσχημη ψυχολογία, έχοντας επίγνωση της δυσκολίας της κατάστασης.

Συνεργάζεται ωστόσο, όπως σημειώνουν με τις αρχές και είναι πρόθυμη να δώσει ονόματα και πληροφορίες για να ελαφρύνει τη θέση της.

Αρνητικό κλίμα και φόβοι

Αρνητικό για την Εύα Καϊλή φαίνεται πως είναι το κλίμα στις Βρυξέλλες, καθώς ο εισαγγελέας εμφανίζεται να έχει ήδη λάβει την απόφαση ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής πρέπει να παραμείνει στη φυλακή.

Αυτό τουλάχιστον εκτίμησε ο ένας εκ των δικηγόρων της, ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος παρέστη το πρωί στην ακρόαση της κυρίας Καϊλή στο βελγικό δικαστήριο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από τις βελγικές Αρχές, τόνισε ότι δεν είναι αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, ο εισαγγελέας είπε ότι το παιδί δεν συνιστά λόγο αποφυλάκισης. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως ο εισαγγελέας φοβάται το ενδεχόμενο η Εύα Καϊλή να διαφύγει από τη χώρα.

Ο Βέλγος εισαγγελέας έθεσε, δε, ακόμα και ζήτημα «απαγωγής της από τις μυστικές δυνάμεις του Κατάρ, που θα στείλουν κατασκόπους, για να την πάνε στο Κατάρ», όταν οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή (σ.σ. οι κ.κ. Δημητρακόπουλος και Ριζόπουλος) πρότειναν αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους στο σπίτι και με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: Από στιγμή σε στιγμή η απόφαση – Αποφυλάκιση με βραχιολάκι ζήτησαν οι δικηγόροι της

Μητσοτάκης μαζί με Ράμα στη Δερβιτσάνη: «Η Ελλάδα αρωγός στην ενταξιακή προοπτική της Αλβανίας στην ΕΕ» (video)

Ν. Ανδρουλάκης: Ζητώ ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή για να πάμε μπροστά με πρωταγωνιστή τη δημοκρατική παράταξη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:42