search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:32
MENU CLOSE

GNTM: Το ατύχημα που σόκαρε τους πάντες – Βρέθηκε εκτός τελικού (Video)

22.12.2022 09:09
gntm-atixima-new

Ο μεγάλος τελικός του φετινού κύκλου του GNTM ξεκίνησε με τους κριτές να ανακοινώνουν ότι οι υποψήφιες θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε τρεις δοκιμασίες.

Αλεξία, Μαρίτα, Βικτώρια και Κότυ ήταν οι τέσσερις φιναλίστ οι οποίες είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες από τέσσερις διαφορετικούς σχεδιαστές.

Η Βίκυ Καγιά ήταν εκεί για να τις εμψυχώσει, ενώ χωρίς να το γνωρίζουν οι υπόλοιπες 19 παίκτριες του διαγωνισμού μόδας ετοιμάζονταν σε έναν ξεχωριστό κι απομονωμένο χώρο με στόχο να στηρίξουν την προσπάθειά τους.

Οι κοπέλες εμφανίστηκαν ξαφνικά και στην ατμόσφαιρα επικράτησε χαρά και συγκίνηση. Ωστόσο, ένα απρόσμενο ατύχημα της Coty, πάγωσε τα χαμόγελα.

Συγκεκριμένα, έπεσε στη μέση της διαδρομής και παρά το γεγονός ότι επέλεξε να συνεχίσει, το επίπεδο δυσκολίας αυξήθηκε για την ίδια καθώς ένιωθε αδυναμία στο βάδισμά της. Ξαφνικά έπεσε για δεύτερη φορά με την κατάσταση να κρίνεται, πια, πιο σοβαρή.

Οι κριτές τρόμαξαν κι έσπευσαν να τη βοηθήσουν τη στιγμή που η Coty σφάδαζε από τους πόνους μη μπορώντας να περπατήσει.

Ο γιατρός που την εξέτασε έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις με την Coty να το δέχεται τελικά με κλάματα. Μοιραία, η νεαρή παίκτρια βρέθηκε εκτός GNTM.

Στη δεύτερη δοκιμασία τα τρία μοντέλα που απέμειναν για να διεκδικήσουν τη νίκη, ως broadway stars, θα πρέπει να αναδείξουν τον εαυτό τους σε τρία διαφορετικά χορευτικά acts το κάθε ένα, φορώντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η βραδιά θα κλείσει με πάρτι και με τους κριτές να ανακοινώνουν στα μοντέλα την τρίτη και τελευταία δοκιμασία, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Διαβάστε επίσης:

Πένθος για την Κιμ Κατράλ – Πέθανε η μητέρα της

Σοφία Βόσσου: «Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο οι δρόμοι μας δεν χωρίστηκαν ποτέ»

Πάνος Ιωαννίδης: Θα είναι το καλύτερο MasterChef των τελευταίων ετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:29