search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 04:16
MENU CLOSE

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Τον κακοποιούσαν σε ακατοίκητο κτίριο – Σοκάρουν τα λόγια των ανήλικων δραστών – «Το κάναμε για πλάκα»

23.12.2022 11:43
depression

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση βιασμού 15χρονου αγοριού στο Ίλιον από συμμορία ανηλίκων.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής έξι ανήλικοι, γεννημένοι το 2007, ενώ οι Αρχές αναζητούν ακόμα δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Ολοι τους είναι συμμαθητές στην Α’ Λυκείου. Οι έξι εξ αυτών είναι Ελληνες και οι δύο αλλοδαποί.

Οι οκτώ ανήλικοι φέρονται να βίαζαν τον συμμαθητή τους με διάφορα αντικείμενα σε κάποιο εγκαταλελειμμένο κτίριο στη γειτονιά όπου διαμένουν, κοντά στα σπίτια τους και τον απειλούσαν να μη μιλήσει.

Και σαν να μην έφτανε τόση φρίκη, οι ανήλικοι δράστες φέρονται να μαγνητοσκοπούσαν τις πράξεις τους και να τις διακινούσαν σε κινητά τηλέφωνα φίλων και συμμαθητών.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και τις αρχές Δεκεμβρίου 2022.

«Το κάναμε για πλάκα»!

Σοκ προκαλεί ακόμη ότι οι ανήλικοι όταν συνελήφθησαν φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς: «το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτε. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η αποτρόπαια πράξη έγινε πάνω από τέσσερις φορές σε διάστημα ενός μήνα. Οι γονείς του θύματος έμαθαν για όσα είχαν συμβεί από φίλο του γιου τους και εν συνεχεία πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και προχώρησαν σε καταγγελία.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια χασίς, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Ανοιξιάτικα» τα φετινά Χριστούγεννα – Το φαινόμενο που θα ανεβάσει στα… ύψη τη θερμοκρασία

Κόρινθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 2,5 ετών κοριτσιού που νοσηλεύεται διασωληνωμένο με κορωνοϊό – «Έχει 1% πιθανότητες να ζήσει» (Video)

Διασωληνωμένος ο Νίκος Ξανθόπουλος – Κρίσιμες ώρες για τον ηθοποιό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34