search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:11
MENU CLOSE

Σοκ με συμμορία ανηλίκων στην Αθήνα: Βίαζαν 15χρονο συμμαθητή τους και τραβούσαν βίντεο – Έξι συλλήψεις

23.12.2022 09:00
TAXI_new

Σοκαριστική υπόθεση βιασμού ενός 15χρονου αποκαλύφθηκε από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, έξι ανήλικοι συνελήφθησαν την Τετάρτη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για υπόθεση βιασμού ανηλίκου ενώ άλλοι δύο έχουν ταυτοποιηθεί.

Οι δράστες ήταν όλοι μια παρέα, μαθητές της Α’ Λυκείου, σε σχολείο στο Ίλιον.

Οι βιασμοί γίνονταν στη γειτονιά που ζούσαν οι μαθητές, με χρήση αντικειμένων και οι δράστες ασκούσαν παράλληλα πολύ άγριο μπούλινγκ στο θύμα για να μη μιλήσει. Οι δράστες μάλιστα βιντεοσκοπούσαν το βιασμό και διακινούσαν το πορνογραφικό υλικό.

Το παιδί κάποια στιγμή «έσπασε» και μίλησε στους δικούς του.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος των δύο ανηλίκων που έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε βάρος του συμμαθητή τους.

Όταν συνελήφθησαν οι δράστες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς: «Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο».

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.Στις κατ’ οίκον έρευνες κατασχέθηκαν στα κινητά τους με το υλικό.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Γρίπη: Έρχεται έξαρση μετά τις γιορτές – Τι να προσέξετε στο ρεβεγιόν (video)

Καιρός σήμερα: Σε άνοδο ο υδράργυρος – Φεύγει το κρύο, έρχονται 20άρια (Videos)

Ληστεία στη Rolex: Στους στύλους του Ολυμπίου Διός βρέθηκε η μία μηχανή των δραστών (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:10