search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:26
MENU CLOSE

Ίλιον: Μητέρα ενημέρωσε τους γονείς του 15χρονου για το βίντεο – Προφυλακιστέοι και οι άλλοι 2 ανήλικοι (Videos)

27.12.2022 17:08
efivos_new

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Πιο συγκεκριμένα, μια μητέρα ενημέρωσε τους γονείς του 15χρονου ότι έχει διαρρεύσει το βίντεο της φρίκης. Οι γονείς του 15χρονου μίλησαν με το παιδί, καθώς δεν ήξεραν τίποτα και τότε το παιδί τους εξομολογήθηκε τον εφιάλτη που ζούσε.

Όπως είπε η γυναίκα που ειδοποίησε τη μητέρα του παιδιού, τον απείλησαν τα άλλα παιδιά να μην πει κάτι«Πήρα τη μάνα του και της είπα αυτό και αυτό, μόλις άκουσα ότι κυκλοφορεί το βίντεο. Δεν ήξεραν τίποτα, δεν τους είχε πει τίποτα το παιδί γιατί τον απείλησαν τα άλλα παιδιά. Έχουμε πάθει σοκ όλοι. Να αφήσουν τα παιδιά να πληρώσουν για αυτό που έκαναν, να κατηγορηθούν», είπε η γυναίκα.

Προφυλακιστέοι και οι άλλοι 2 ανήλικοι

Την ίδια στιγμή, το δρόμο για τη φυλακή πήραν δύο ακόμα ανήλικοι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου στο Ίλιον.

Συνολικά για την υπόθεση συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ έχουν προφυλακιστεί πέντε. Την παραμονή των Χριστουγέννων προφυλακίστηκαν τρεις από τους τέσσερις ανήλικους που κλήθηκαν να απολογηθούν για την ίδια υπόθεση, ενώ ο τέταρτος ανήλικος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανήλικοι στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό σε βάρος του 15χρονου. Μάλιστα, φέρονται να έκαναν λόγο για σεξουαλικές πράξεις στο πλαίσιο του ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας.

«Φώναζα και τους έλεγα “σταματήστε”»

Τα παιδιά σύχναζαν στο ακατοίκητο σπίτι στο Ίλιον όπου έγιναν οι βιασμοί. Ωστόσο, η δυνατή μουσική που έβαζαν «κάλυπτε» τα όσα φρίκτα φαίνεται να συνέβαιναν.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν τα όσα είπε ο 15χρονος στον παιδοψυχολόγο που τον εξέτασε. Σύμφωνα με το Mega, ο ίδιος είπε πως τους παρακαλούσε να σταματήσουν.

Ο 15χρονος περιέγραψε τα φρικιαστικά που έγιναν στην παλιά μονοκατοικία στο Ίλιον, αλλά και στο διπλανό δωμάτιο όπου τον ανάγκαζαν να μπει με το ζόρι, ακόμα και σηκωτός.

Παιδοψυχολόγος: Η παρέα η σταθερή είναι τα 8 αγόρια που μου έχεις αναφέρει; Και εσύ;

15χρονος: Και εγώ και άλλα τέσσερα άτομα.

Παιδοψυχολόγος: Έχουν δει αυτά που έχουν συμβεί σε εσένα;

15χρονος: Και από κοντά και στα βίντεο.

15χρονος: Φώναζα και τους το έλεγα κιόλας, σταματήστε, σταματήστε, σταματήστε

Παιδοψυχολόγος: Και πως σταματούσε;

15χρονος: Όταν το αποφάσιζαν αυτοί.

Έρχονται νέες συλλήψεις

Για την υπόθεση αναμένονται ακόμη από δύο έως έξι εντάλματα σύλληψης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Τα τέσσερα αφορούν ανήλικα κορίτσια που φέρεται να γνώριζαν και να ήταν παρούσες σε κάποια από τα περιστατικά βιασμού, ενώ τα άλλα δύο αφορούν μέλη της συγκεκριμένης ομάδας που δρούσε σαν συμμορία.

Ωστόσο, για το ένα από αυτά τα άτομα υπάρχουν φόβοι ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία, τον τόπο καταγωγής του, για να αποφύγει τη σύλληψη. Από την πλευρά της, η οικογένειά του λέει ότι κρύβεται γιατί έχει στοχοποιηθεί άδικα…

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 36χρονο στην περιφερειακή οδό

Όλυμπος: Βίντεο-ντοκουμέντο από την ανάσυρση του 41χρονου που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα

16χρονος Ρομά στη Θεσσαλονίκη: Κόντρα Λύτρα-Κούγια με αφορμή την υπόθεση – «Δεν έχω ανάγκη από δημοσιότητα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:26