search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:25
MENU CLOSE

Τζο Μπάιντεν: Ούτε μία, ούτε δύο αλλά… 5 προτάσεις γάμου χρειάστηκε η Τζιλ για να πει το «ναι» (video)

27.12.2022 17:05
«Προβλέψιμη» χαρακτηρίζει το Κρεμλίνο την αρχική ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για τη Ρωσία - Media

Σε μια δαφορετική συνέντευξη, ο Αμερικανό πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να κάνει 5 φορές πρόταση γάμου στην Τζιλ για να δεχτεί στο τέλος.

Σε μια συνέντευξη με οικοδεσπότη και σε ρόλο δημοσιογράφου την Ντρου Μπάριμορ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η Πρώτη Κυρία μίλησαν για το πώς χρειστηκε τόσες προτάσεις γάμου για να «λυγίσει» η Τζιλ.

Ο πρόεδρος, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Τζιλ Μπάιντεν εδώ και 45 χρόνια, θυμήθηκε την πέμπτη και τελευταία του πρόταση γάμου, καθώς οι δυο τους κάθισαν στην εκπομπή «The Drew Barrymore Show».

Ραντεβού στα τυφλά με την Τζιλ

Ο Τζο Μπάιντεν, του οποίου η πρώτη σύζυγος Νίλια Χάντερ Μπάιντεν και η ενός έτους κόρη του Ναόμι έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1972, είπε στην Μπάριμορ ότι είχε παραιτηθεί από το να βγει με οποιαδήποτε πιθανή σύντροφο πριν ο αδελφός του Φρανκ του κλείσει ένα ραντεβού στα τυφλά με την Τζιλ.

«Όταν βγήκα μαζί της την πρώτη φορά, ήξερα ότι αυτή ήταν η μία», είπε ο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος πρόσθεσε ότι έχει ερωτευτεί μόνο δύο φορές στη ζωή του.

Και πρόσθεσε: «Κάποτε τη ρώτησα… όταν τελικά συμφώνησε να με παντρευτεί: “Πώς μπορείς να με παντρευτείς γνωρίζοντας πόσο πολύ αγαπούσα την πρώτη μου γυναίκα;”. Μου απάντησε: “Αν αγαπάς τόσο βαθιά, μπορείς να αγαπήσεις ξανά με αυτόν τον τρόπο”».

Η πέμπτη και τελευταία πρόταση του Μπάιντεν

Ο πρόεδρος περιέγραψε αργότερα την πέμπτη και τελευταία πρόταση γάμου στην Πρώτη Κυρία, μια πρόταση που έγινε αφού οδήγησε στο διαμέρισμά της μετά από ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική.

«Σου ζητώ άλλη μια φορά. Δεν χρειάζεται να πεις πότε, αλλά αν πεις όχι, καταλαβαίνω και αυτό ήταν όλο», θυμήθηκε ο Μπάιντεν.

«Την κοίταξα και της είπα: «Θα με παντρευτείς;. Μου λέει, “Εντάξει”. Ορκίζομαι στο Θεό».

Ο πρόεδρος πρόσθεσε ότι τηλεφώνησε στην αδελφή του για να ρωτήσει τι οδήγησε την Τζιλ να αλλάξει γνώμη και εκείνη του είπε ότι η Πρώτη Κυρία «ερωτεύτηκε» τους γιους του, Μπο και Χάντερ.

Η Τζιλ Μπάιντεν, η οποία παντρεύτηκε τον Τζο το 1977, είπε ότι έπρεπε να είναι σίγουρη ότι ο γάμος θα λειτουργούσε μετά την τραγωδία που είχε ζήσει η οικογένεια πέντε χρόνια πριν.

«Και ήξερα ότι έπρεπε να λειτουργήσει, επειδή είχαν χάσει τόσα πολλά και έπρεπε να αισθάνονται ασφαλείς ότι αυτός ο γάμος θα λειτουργούσε», δήλωσε η Πρώτη Κυρία

Διαβάστε επίσης:

Πλημμύρισε η αρχαία Πέτρα της Ιορδανίας – Απομακρύνθηκαν όλοι οι τουρίστες (Photos/Video)

Ολλανδία: Διαμάχη για την απομάκρυνση πίνακα από πανεπιστήμιο – «Προωθεί την πατριαρχία» υποστηρίζουν φοιτητές (Photo)

Λαβρόφ: Η Ουάσινγκτον απειλεί τη ζωή του Πούτιν και σχεδιάζει απόπειρα δολοφονίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:23