search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:37
MENU CLOSE

Νοσοκομείο Παίδων: Πέθανε από κορωνοϊό κοριτσάκι 2,5 χρονών

29.12.2022 17:42
paidon_new

Πέθανε από κορωνοϊό ένα κοριτσάκι 2,5 χρονών που είχε διασωληνωθεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου, καθώς δημιουργήθηκαν επιπλοκές στον οργανισμό του.

Το κοριτσάκι, κόλλησε covid-19 από τη μητέρα του και δύο μέρες αργότερα, οδηγήθηκε εσπευσμένα από τον πατέρα του στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου οι γιατροί έδωσαν πραγματική μάχη να το κρατήσουν στη ζωή επί 3 ώρες.

Διασωληνώθηκε και διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» των Αθηνών.

Το παιδί νοσηλεύθηκε στην εντατική μονάδα θεραπείας, αλλά δυστυχώς σύμφωνα με τη μαρτυρία του πατέρα του είχε πιθανότητα να ζήσει μόνο 1%, όπως χαρακτηριστικά του ανέφεραν οι γιατροί.

Ο κορωνοϊός δημιούργησε φλεγμονή στο μέσον του εγκεφάλου του μωρού, με αποτέλεσμα να νεκρώνεται όλο ο νευρικό σύστημα και τελικά σήμερα σύμφωνα με το loutrakiblog.gr κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο 17χρονος που κατηγορείται για βιασμό 18χρονης

Τραγικές ελλείψεις σε φάρμακα – Αδειάζουν τα ράφια των φαρμακείων

Σεισμός στην Εύβοια: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της ισχυρής δόνησης των 4,9 Ρίχτερ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:37