search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 03:12
MENU CLOSE

Σεισμός στην Εύβοια: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της ισχυρής δόνησης των 4,9 Ρίχτερ (Video)

29.12.2022 14:20
seismos-eyvoia-new

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τον σεισμό των 4,9 Ρίχτερ που «χτύπησε» την Εύβοια έδωσε το eviazoom στο φως της δημοσιότητας με τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν τις ζημιές που σημειώθηκαν σε καταστήματα την ώρα της ισχυρής δόνησης.

Σε πλήρη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός

Την ίδια στιγμή, τόσο κρατικός μηχανισμός όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες στην κεντρική Εύβοια βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς μετά την ισχυρή δόνηση 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022, η περιοχή «χορεύει» στον ρυθμό των μετασεισμών.

Στα Ψαχνά βρίσκονται 12 μηχανικοί του υπουργείου Υποδομών, οι οποίοι καταγράφουν αναλυτικά τις ζημιές, συνεπικουρούμενοι από το Τεχνικό Επιμελητήριο Εύβοιας.

Οι ζημιές στην κεντρική Εύβοια

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο egnomi.gr, οι ζημιές που έχουν καταγραφεί από τον σεισμό που έγινε στα Ψαχνά είναι μικρές και αυτές δεν αφορούν σε σχολεία, δημοτικά κτίρια και δρόμους του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Οι ζημιές που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής είναι σε 15 σπίτια στην Τριάδα (δύο εκ των οποίων χαρακτηρίστηκαν «κίτρινα»), σε τέσσερα στα Ψαχνά και σε ένα στο Κυπαρίσσι. Επιπλέον, σημειώθηκε θραύση τζαμαρίας σε δύο καταστήματα στα Ψαχνά, ενώ ζημιές μικρής κλίμακας υπέστη και το κοινοτικό κατάστημα την Τριάδα.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός, Θόδωρος Συριώτης – Η ανάρτηση του γιου του

Αιματηρό τροχαίο στην Εθνική Έδεσσας-Φλώρινας – Δύο νεκροί και ένας τραυματίας

Απάντηση του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Μιχαηλίδου: «Έδωσε λανθασμένα στοιχεία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46