ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 02:14
MENU CLOSE

Vanity Fair: Ο Μάκης Παπαδημητρίου στη λίστα του περιοδικού με τις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς (Video)

31.12.2022 17:19

Το όνομα του ταλαντούχου Μάκη Παπαδημητρίου περιλαμβάνεται στη λίστα του «Vanity Fair» για τις καλύτερες ερμηνείες του 2022 σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η ταινία διαδραματίζεται σε έναν χώρο φιλοξενίας για καλλιτέχνες, υπεύθυνος του οποίου είναι ένας πρωτοκλασάτος ωραιολάτρης, ο οποίος έχει καλέσει για έναν μήνα μια γαστρονομική κολεκτίβα για την παρουσίαση της πρακτικής «ηχητικού κέιτερινγκ».

Τη δημοσιογραφική κάλυψη της δημιουργικής τους διεργασίας έχει αναλάβει ένας έλληνας συγγραφέας, ο οποίος αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα δυσπεψίας, ενώ ο κυνικός γιατρός του ινστιτούτου τον συμβουλεύει να «αφήσει το φαγητό να δράσει ως φάρμακο».

Καθώς οι στομαχικές του διαταραχές τον φέρνουν αντιμέτωπο με την κατάσταση δυσφορίας στην οποία βρίσκεται, η κολεκτίβα χάνει το μομέντουμ της, ως αποτέλεσμα μιας εσωτερικής διαμάχης αλλά και κάποιων εξωτερικών επιθέσεων από μια ομάδα σαρδόνιων, απορριφθέντων υποψηφίων.

Η σκοτεινή κωμωδία του Στρίκλαντ επανασυνδέει την εικόνα με τις οργανικές διαδικασίες που η τέχνη συχνά καταδικάζει ως αισχρές και ανεπίτρεπτες. Στόχος της δεν είναι να μας προκαλέσει, αλλά να μας υπενθυμίσει πως η σφαίρα της φαντασίας και το ανθρώπινο σώμα είναι στην ουσία αδιαχώριστα τινά.

Στην εν λόγω λίστα περιλαμβάνονται η Κέιτ Μπάλνσετ (Tár), ο Κόλιν Φάρελ (The Banshees of Inisherin), η Μισέλ Γιο (Everything Everywhere All At Once) και σύσσωμο το καστ της σειράς «The Bear».

Διαβάστε επίσης:

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τι θα δούμε στην τηλεόραση

Google Doodle: H Google αποχαιρετά το 2022

Οι τίτλοι από τα Πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων (Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06
Exit mobile version