search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:40
MENU CLOSE

Μέσα στον Ιανουάριο ξεκινάει το Attica TV – Ποιοι θα το στελεχώσουν

02.01.2023 09:22
atticatv new

Στην τελική ευθεία είναι το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικου καναλιου  Attica TV που θα κάνει πρεμιέρα στον αέρα της Αττικής τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

«Το νέο ATTICA έρχεται για να σας πει όσα δεν λένε οι άλλοι» είναι το βασικό σλόγκαν του νέου προγράμματος ενώ όπως σημειώνουν οι δημοσιογράφοι που μετέχουν στο εγχείρημα το κανάλι «θα σέβεται την είδηση χωρίς γκρίζες ζώνες και αποκλεισμούς και δεν θα αποσιωπά ούτε θα συσκοτίζει».

Ο σταθμός θα εκπέμπει πρόγραμμα σε καθημερινή βάση με πρωτογενές ενημερωτικό περιεχόμενο σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων.

Το ζωντανό πρόγραμμα θα αρχίζει στις 17.00 και μέχρι τις 19.00 θα είναι στον αέρα εκπομπή «καθαρόαιμης» ενημέρωσης την οποία θα παρουσιάζουν οι Αλέξανδρος Κλώσσας–Ευαγγελία Βόσνου. Στο επόμενο δίωρο (19.00- 21.00) μπροστά από τις κάμερες για την ενημέρωση στο πολιτικοκοινωνικό τοπίο θα είναι οι Γιώργος Χουδαλάκης και Βούλα Κεχαγιά.

Το βασικό δελτίο ειδήσεων (διάρκειας μιας ώρας) θα βγαίνει στο AtticaTV στις 21.00 ενώ στο διάστημα 22.00- 00.30 θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή πολιτικό τοκ σόου χωρίς κορώνες και αντιπαραθέσεις προσκεκλημένων, αλλά με πολλές θεματικές, ρεπορτάζ και αποκαλυπτικές ειδήσεις που θα παρουσιάζουν οι Νίκος Παναγιωτόπουλος–Βασίλης Σκουρής.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου διατηρεί τον ενημερωτικό προσανατολισμό.

Διαβάστε επίσης

«Η Μουρμούρα στην Ελλάδα έγινε όπως τα “Φιλαράκια” στην Αμερική»

«1,2,3… έρχεται το ’23»: O Γιώργος Κουβαράς τους άφησε άφωνους με το τραγούδι του (Video)

J2US: Οι μεγάλοι νικητές του χθεσινού τελικού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:39