search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:56
MENU CLOSE

Βέροια: Πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα και πήγε για ρεβεγιόν (Video)

03.01.2023 07:54
fragma_aliakmonas

Σοκ έχει πορκαλέσει στην κοινή γνώμη το αποτρόπαιο εγκλημα με θύμα ένα βρέφος 11 μηνών και θύτη την ίδια του την μητέρα.

Οσες περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα τόσο περισσότερες απορίες δημιουργεί αυτή τη υπόθεση.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το παζλ του χρονικου της τραγωδίας δίχνει να έχει συμπληρωθεί, σύμφωνα με την αστυνομία: Η 29χρονη γυναίκα, μητέρα του βρέφους, έφυγε από το σπίτι της στο χωριό Σταυρός Ημαθίας μαζί με το μωρό της, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο επέστρεψε μια μέρα μετά, χωρίς αυτό.

Η οικογένεια της, την ρώτησε που ήταν το μωρό και εκείνη δεν έδινε σαφείς απαντήσεις, γεγονός που τους προβλημάτισε και το ανέφεραν στις Αρχές. 

Η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε η Αστυνομία, πήγε με ταξί στο φράγμα της Βέροιας, στον ποταμό Αλιάκμονα, έχοντας μαζί της το 11 μηνών μωρό της και το πέταξε στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Η ιατροδικαστική έκθεση ανατριχιάζει αφού δείχνει ότι το μωρό ήταν ζωντανό όταν πετάχτηκε στον Αλιάκμονα και πέθανε από πνιγμό. Στο σώμα του μάλιστα βρέθηκαν δαγκωματιές που έγιναν μετά το θάνατό του.

Η ίδια η καθ’ ομολογία παιδοκτόνος ανέφερε ότι αφού πέταξε το παιδί της πήγε σε ξενοδοχείο για να αλλάξει χρόνο.

Αρχικά έλεγε στους αστυνομικους πως άφησε το κοριτσάκι της, σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή και δεν ήξερε τι συνέβη στη συνέχεια. Αργότερα ομολόγησε και μάλιστα η ίδια πήγε τους αστυνομικούς στο σημείο, στο φράγμα του Αλιάκμονα, όπου πέταξε στο νερό το παιδί της.

Δύτες της ΕΜΑΚ βούτηξαν στα νερά της τεχνητής λίμνης και ανέσυραν το 11 μηνών μωρό που επέπλεε νεκρό.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρό, με τους γιατρούς, παρά τις προσπάθειες που έκαναν, να μην καταφέρνουν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Η 29χρονη αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρικές κλινικές. Έμενε στο σπίτι με τους δικούς της, τον παππού της, τη μητέρα της και τον αδελφό της.

Η κηδεία του 11 μηνών κοριτσιού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 02/01 κάτω από άκρα μυστικότητα και σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο πατέρας δηλώνει ότι προσπαθούσε να αναγνωρίσει το παιδί

Ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος δεν διατηρούσε δεσμό με τη μητέρα, αναφέρει στο protothema.gr πως παρά τις προσπάθειες που έκανε για να αναγνωρίσει το παιδί μετά τη γέννησή του, συναντούσε πάντα τοίχο, ωστόσο το φρόντιζε και το επισκεπτόταν πολύ συχνά για να το βλέπει και να περνάει χρόνο μαζί του.

Ο ίδιος δηλώνει συγκλονισμένος από τη δολοφονία και δε μπορεί να πιστέψει πώς η 29χρονη έλαβε αυτήν την απόφαση και σκότωσε το παιδί τους. «Από τη μέρα που γεννήθηκε πάλευα για αυτό το μωρό και ήθελα να το αναγνωρίσω. Το έβλεπα συχνά, πάντα ήταν με καθαρά ρούχα και φαινόταν μια χαρά, δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ αυτό που έγινε. Αν υπήρχε έστω και ένα σημάδι θα είχα πράξει διαφορετικά», αναφέρει.

Διαβάστε επίσης

Aυτά είναι τα δέκα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της έλλειψης φαρμάκων

Μέτσοβο: Μήνυση καταθέτει η οικογένεια της 21χρονης που τραυματίστηκε από πυροτεχνήματα (Video)

Πέθανε ο «Πάκο» από τους Χαΐνηδες – «Καλό ταξίδι σύντροφε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:51