search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:59
MENU CLOSE

Όλυμπος: Στο καταφύγιο «Αποστολίδης» η τραυματισμένη γυναίκα – Μεταφέρεται με Super Puma στο νοσοκομείο (Video)

04.01.2023 08:35
emak-mitsikeli_2

Αίσιο τέλος θα έχει όπως όλα δείχνουν η περιπέτεια για ένα ζευγάρι από τη Σερβία στον Όλυμπο.

Η γυναίκα που τραυματίστηκε στο πόδι ενώ έκανε μαζί με ένα φίλο της ορειβασία στην ευρύτερη περιοχή του Οροπεδίου των Μουσών, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο καταφύγιο «Αποστολίδης».

Στη διάρκεια της νύχτας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας κατάφερε να μεταφέρει τη γυναίκα στο κοντινό καταφύγιο με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να έχει επικοινωνία μαζί τους και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να τους προσεγγίσει.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν δυνάμεις από την 2η και την 8η ΕΜΑΚ, καθώς και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου.

Πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία μεταφοράς της από τον Όλυμπο αρχικά σε ασφαλή τοποθεσία και στη συνέχεια σε νοσοκομείο καθώς χρειάζεται ιατρική φροντίδα.

Μάλιστα σηκώθηκε ελικόπτερο Super Puma από τις πρώτες πρωινές ώρες για αυτόν τον λόγο με δύο διασώστες της ΕΜΑΚ να συνδράμουν για το περιστατικό.

Ο συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (3/1) όταν λίγο πριν τις 21:00 η γυναίκα από τη Σερβία, έπεσε σε «τρύπα» με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

Ο φίλος της που βρισκόταν μαζί της ενημέρωσε αρχικά συγγενείς της στην Σερβία και εκείνοι με την σειρά τους, επικοινώνησαν με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Παραμένει το ανοιξιάτικο σκηνικό – Έως πού θα φθάσει ο υδράργυρος (Videos)

Βέροια: Στον ανακριτή η 29χρονη μητέρα που πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα (Video)

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής στον Όλυμπο για τον εντοπισμό τραυματισμένης γυναίκας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58