search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:02
MENU CLOSE

Βέροια: Στον ανακριτή η 29χρονη μητέρα που πέταξε το βρέφος στον Αλιάκμονα (Video)

04.01.2023 07:44
fragma_aliakmonas_new
protothema.gr

Στον ανακριτή και τον εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα Τετάρτη η 29χρονη γυναίκα που πέταξε το βρέφος της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, στην Βέροια, μνε αποτέλεσμα αυτό να βρεί φρικτό θάνατο.

Η 29χρονη πέρασε τη νύχτα της στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας και στις 11 το πρωί αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου στη Βέροια.

Εεκί αναμένεται να απολογηθεί και να δώσει εξηγήσεις για το πως έγιναν όλα και γιατί κατέληξε το μωρό της στα παγωμένα νερά ενός ποταμού.

Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ψυχιατρικά προβλήματα, αναμενεται να αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας που της αποδίδεται ενώ θα υποστηρίξει πως όλα τελικα ήταν ατύχημα.

«Το παιδί μπουσούλησε..»

Μέχρι στιγμής, η 29χρονη φέρεται να έχει πει στις Αρχές πως «δε σκότωσα το παιδί μου, μπουσούλησε και έπεσε στο νερό» και να υποστηρίζει ότι πήγε με την κόρη της στην προβλήτα του φράγματος του Αλιάκμονα για να παίξει, χωρίς να έχει καμία πρόθεση να της κάνει κακό, ωστόσο δεν μπορούσε να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού ταξί, που παρέλαβε την γυναίκα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα από τον κεντρικό δρόμο που διασχίζει το φράγμα, πάντως δεν ήταν καθόλου ταραγμένη όταν επιβιβάστηκε στο όχημα και η συμπεριφορά της ήταν απολύτως φυσιολογική.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ίδια ζήτησε από τον οδηγό να την μεταφέρει έως την περιοχή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια και στη συνέχεια έμεινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου έως και την επόμενη ημέρα.

Την επόμεη ημέρα στη μητέρα της και τον παππού της που ρωτούσαν επίμονα που είναι το παιδί όταν την είδαν να μπαίνει μόνη της στο σπίτι, εκείνη απαντούσε ότι «είναι καλά εκεί που είναι» με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει εντύπωση ο τρόπος της και να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής στον Όλυμπο για τον εντοπισμό τραυματισμένης γυναίκας

Σεισμική δόνηση 4,1 Ρίχτερ έγινε αισθητή στην Καλαμάτα

Πέθανε ο γνωστός συνθέτης Νότης Μαυρουδής -Έπεσε από ύψος ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:59