search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:06
MENU CLOSE

Βασίλης Τόπαλος: Νέα κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου που τραυματίστηκε ο 16χρονος

04.01.2023 21:18
vasilistopalos_new

Σε συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, όπου ο 16χρονος πυγμάχος, Βασίλης Τόπαλος, λιποθύμησε στις 16 Δεκεμβρίου 2022 και δύο εβδομάδες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο Τζάνειο όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με το newsit.gr το αιμάτωμα που προκάλεσε το θανατηφόρο τραυματισμό του Βασίλη Τόπαλου δημιουργήθηκε στον δεξιό κρόταφο και σε μέρος του δεξιού τμήματος του εγκεφάλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές θα ερευνήσουν, πλέον, αν αυτό το αιμάτωμα προκλήθηκε κατά την πτώση του όταν λιποθύμησε, ή στον αγώνα προπόνησης που έδωσε λίγο νωρίτερα με Γεωργιανό πυγμάχο ή τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει συγγενείς του 16χρονου, αλλά και όσοι ήταν στο γυμναστήριο, ο νεαρός αθλητής πήγε στην τουαλέτα επειδή δεν ένιωθε καλά. Εκεί εντοπίστηκε λιπόθυμος, ενώ είχε χτυπήσει από την πτώση στο κεφάλι του.

Ο αθλητής από τις 16 Δεκεμβρίου 2022 που διακομίσθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο στον Πειραιά, αφού χειρουργήθηκε, νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών τελικά ο 16χρονος υπέκυψε στα τραύματα του στις 2 Ιανουαρίου 2023.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τον θάνατο 55χρονης στον Βόλο – Βρέθηκε με το εσώρουχο και μια τούφα τρίχες στο χέρι

Νότης Μαυρουδής: Το Σάββατο η πολιτική κηδεία στο Χαλάνδρι – Τι ζητά η οικογένεια αντί στεφάνων

Γλυπτά του Παρθενώνα: Το Βρετανικό Μουσείο επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα για προχωρημένες επαφές που διέψευσε το ΥΠΠΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:05