search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:06
MENU CLOSE

Αλιάκμονας: Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους – «Έκανα τα πάντα για το παιδί, ήθελα να το αναγνωρίσω» (Video)

05.01.2023 16:52
aliakmonas_new

Την ώρα που η 29χρονη μητέρα, κατηγορείται πως πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα, ο πατέρας του βρέφους επισκέφθηκε το μνήμα του.

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε για τις σχέσεις που είχε με την 29χρονη, την κηδεία του παιδιού, αλλά και την πρόθεσή του να το αναγνωρίσει.

«Για την ημέρα της κηδείας του ενημερώθηκα από έναν φίλο μου, από συγγενικά πρόσωπα όχι. Της άφησα ένα σημείωμα που λέει «Στην αγαπημένη μου κόρη, θα σ’ αγαπώ για πάντα» το οποίο συνοδεύεται από λίγα λουλούδια και ένα κουκλάκι που είναι για μωράκια» ανέφερε ο πατέρας του μωρού στον Alpha.

Επίσης, αναφορικά με τη γνωριμία του με την 29χρονη, ο πατέρας του μωρού δήλωσε πως «έγινε η πράξη, γνωριστήκαμε και μου είπε ξαφνικά ότι ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα και ότι το παιδί ήταν δικό μου. Δεν είχαμε κοντινές επαφές. Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μετά από έναν μήνα πήρα την απόφαση να πω ότι δεν θέλω να το αφήσω στο έλεος του Θεού και έκανα τεστ DNA. Με αυτό το τεστ αποδείχθηκε ότι είμαι ο πατέρας. Έτσι ξεκίνησα τις διαδικασίες για να αναλάβω τις ευθύνες».

«Έκανα τα πάντα για το παιδί, ήθελα να το αναγνωρίσω και σήμερα το παιδί μου βρίσκεται εδώ. Σήμερα θα είχε τα γενέθλιά της… Είχα ετοιμάσει το δωμάτιό της, προς Θεού. Γενικά, στο σύνολό του πάνω από 20-25 ημέρες δεν είχε διανυχτερεύσει στο σπίτι μου» πρόσθεσε ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους.

Διαβάστε επίσης:

«Ξύλο» στο νοσοκομείο Άρτας – Γιατροί πιάστηκαν στα χέρια εν ώρα υπηρεσίας

Κοζάνη: Στο νοσοκομείο και το τρίτο παιδί της οικογένειας των παιδιών που νοσηλεύονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Εξαφάνιση – μυστήριο στενού συνεργάτη υφυπουργού: Αγνοούνταν δύο ημέρες, τι είπε όταν εμφανίστηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:05