search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:59
MENU CLOSE

Το Maestro σπάει όλα τα ρεκόρ – Στην κορυφή του ελληνικού Netflix για τρίτη εβδομάδα

05.01.2023 20:12
maestro988- new

Το «Maestro» συνεχίζει την ανοδική του πορεία, καθώς για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα παραμένει στην κορυφή του ελληνικού Netflix.

Με μία ανάρτησή του ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ευχαρίστησε όλους, όσοι έχουν χαρίσει στη δημοφιλή σειρά τα πρωτεία στο ελληνικό Netflix.

Η σειρά που αποτελεί ιστορικό επίτευγμά για τη χώρα, καθώς είναι η πρώτη που εντάσσεται στη διεθνούς φήμης πλατφόρμα, έχει καταφέρει εδώ και τρεις εβδομάδες να βρίσκεται στην κορυφή και να κατέχει τα πρωτεία ανάμεσα σε άλλες διεθνούς φήμης σειρές, με πρωταγωνιστές Χολιγουντιανούς ηθοποιούς.

Τα 9 επεισόδια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο και σε λίγες ημέρες  θα μπορεί να παρακολουθήσει τη σειρά και το παγκόσμιο κοινό.

Διαβάστε επίσης:

Άκης Πετρετζίκης: Η μεγάλη επιστροφή στο Masterchef

Αλλάζει το πρόγραμμα του Open τα Σαββατοκύριακα

«Έφυγε» σε ηλικία 48 ετών ο δημοσιογράφος Φώτης Κοντόπουλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32