search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:33
MENU CLOSE

Φώφη Γεννηματά: H συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της ανήμερα της γιορτής της- «Μου λείπεις πολύ»

06.01.2023 14:54
fofi – tsounis987- new

Ανήμερα των Φώτων γιόρταζε και η εκλιπούσα Φώφη Γεννηματά και ο σύζυγός της Ανδρέας Τούνης θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Twitter.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο tweet του ο κ. Τσούνης «Σαν σήμερα θα είχαμε γιορτή. Και η Φώφη ήξερε να γλεντάει. Σε ένα σπίτι ανοιχτό όπου χωρούσαν όλοι και δεν χρειάζονταν πρόσκληση».

Και συνεχίζει, εκφράζοντας τα προσωπικά του συναισθήματα: «Η Φώφη λείπει. Μου λείπει πολύ, λείπει από τα παιδιά, από όλους τους συγγενείς. Λείπει από όσους την αγάπησαν και πίστεψαν σε αυτήν».

Η ανάρτηση

«Σαν σήμερα θα είχαμε γιορτή. Και η Φώφη ήξερε να γλεντάει. Σε ένα σπίτι ανοιχτό όπου χωρούσαν όλοι και δεν χρειάζονταν πρόσκληση. Η Φώφη λείπει. Μου λείπει πολύ, λείπει από τα παιδιά, από όλους τους συγγενείς. Λείπει από όσους την αγάπησαν και πίστεψαν σε αυτήν. Και ήταν πολλοί.

Λείπει το χαμόγελο της, η τόλμη και η αποφασιστικότητα της, το ήθος και η εντιμότητα της, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα. Λείπει το ανθρώπινο πρόσωπο που είχε φέρει στην πολιτική.

Συνεχίζουμε στον δρόμο της, δεν την ξεχνάμε, τιμούμε την παρακαταθήκη της. Συνεχίζουμε στο ζεϊμπέκικο της ζωής που μας δίδαξες και μόνον εσύ ήξερες να χορεύεις τόσο αληθινά».

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνεια: Θερμή υποδοχή Τσίπρα στον Πειραιά (Video)

Φαρμακερά παθήματα που δεν έγιναν μαθήματα

Η απολογία του Spiegel για τον Έβρο και η μυστηριώδης «Baidaa S.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:31