search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 23:39
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το πρωτοφανές ξέσπασμα, η αποχώρηση από το πλατό και το «κερασάκι στην τούρτα» (Video)

11.01.2023 12:51
mikroytsikos-xrysla-kavgas-new

Το πρωτοφανές ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου και τον καβγά που είχε on air με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου σχολίασε η παρέα του «Breakfast@Star».

«Το πόσες ώρες; ήταν το κερασάκι στην τούρτα μίας κατάστασης που σιγοέβραζε πολύ καιρό τώρα. Είναι γνωστό ότι υπάρχει μία διακοπή προς το πρόσωπο του Ανδρέα από όλους όταν τοποθετείται… αλλά υπάρχει λόγος και είναι διαφορετικό να σε διακόψει κάποιος επειδή έχει κάτι να πει ή επειδή τον ενημερώνουν από το κοντρόλ» ανέφερε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου και πρόσθεσε:

«Και είναι άλλο απλά να ειρωνευτεί μία κατάσταση σε μία συζήτηση. Ο Ανδρέας έδινε το ρεπορτάζ του εκείνη την ώρα, το βιωματικό. Ήταν πληροφορίες επί του θέματος κι έρχεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος και σου λέει ότι ειρωνείες τέτοιες σε μένα δεν περνάνε και αφού στον αέρα με ειρωνεύτηκες, θα το λύσω στον αέρα».

«Εγώ είδα ότι μετά πήγαν σε διαφημιστικό διάλειμμα. Γιατί δεν το έλυσαν εκεί, ώστε μετά να συνεχιστεί η εκπομπή και να μην χάσουν τηλεοπτικό χρόνο; Γιατί πρέπει να γίνει αυτό στον αέρα; Αυτό δεν καταλαβαίνω» σχολίασε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

«Το διαφημιστικό διάλειμμα είναι για να πουδράρουμε τη μυτούλα μας και να λέμε δυο πραγματάκια. Δεν είναι για να λύνουμε αυτά τα πράγματα. Αυτά τα πράγματα είναι για να τα λύνουμε στον τηλεοπτικό αέρα» ανέφερε με νόημα η Μαίρη Αργυριάδου.

«Είχε μαζέψει πράγματα για καιρό. Προφανώς η Χρύσλα πήγε να κάνει ένα ειρωνικό σχόλιο εκείνη την ώρα σαν αστείο και μόλις είδε την αντίδραση… είδατε ότι υπήρξε μία αλλαγή και ένα μάζεμα;» σχολίασε επί του θέματος η Λιλή Πυράκη.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσές Σφαίρες 2023: Σάρωσαν “The Fabelmans” και “The Banshees of Inisherin” – Όλοι οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς (Videos/Photos)

Survivor All Star: Αποχώρηση-βόμβα από τη Βρισηίδα – Η αντίδραση των παικτών (Video)

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 23:32