search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:01
MENU CLOSE

Τηλεθέαση «όνειρο ζω/μη με ξυπνάτε τώρα» για το «Survivor all star»

11.01.2023 18:39
survivor-all-star-new

Τηλεθεατές τόσους, όσοι παρακολούθησαν το «Survivor all star» της Δευτέρας κι ακόμα παραπάνω κατάφερε να μαζέψει στη συχνότητα του Σκάι το ριάλιτι με το χθεσινό επεισόδιο.

Στις πρώτες πέντε θέσεις του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου η κατάταξη την Τρίτη ήταν σχεδόν απαράλλαχτη με αυτήν της προηγούμενης ημέρας, σύμφωνα με την συγκριτική παρατήρηση δεδομένων της Nielsen.

Η διαφορά ήταν ότι έκαναν «τράμπα» μεταξύ τους το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι και η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Στην παρέα επαναλήψεων που κυριαρχούν αυτές τις ημέρες στα κανάλια και στο Top10 πλασαρίστηκε χθες το επεισόδιο της κωμωδίας «Είσαι το ταίρι μου», ενώ το επαναληπτικό επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 «τσίμπησε» 0,1% τηλεθέαση σε σχέση με την Δευτέρα και εμφανίστηκε στην ένατη θέση του τηλεβαρόμετρου από την δέκατη που τερμάτισε προχθές.

Προστέθηκαν επίσης το μεσημεριανό δελτίο του Star και η κωμωδία «Το σόι σου» και εκτοπίστηκαν το κεντρικό δελτίο του Mega και το τηλεπαιχνίδι «Deal».

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύψεις, εκπλήξεις και ανατροπές στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Σασμός – Spoiler: Αστέρης και Αργυρώ παραδίνονται στο πάθος τους (Videos)

Νεφελώδης προβλέπεται ο ουρανός το 2023 για τις συνδρομητικές πλατφόρμες – Εκτιμήσεις και προκλήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:01