ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 13:10
MENU CLOSE

Δημήτρης Φραγκιόγλου: Γνωστός ηθοποιός διέδωσε ότι οι γονείς μου πλήρωσαν 2 εκατ. για να παίξω

12.01.2023 22:00

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου αναφέρθηκε σε γνωστό συνάδελφό του από τον χώρο της υποκριτικής, που είχε διαρρεύσει σε βάρος του μία φήμη, όσον αφορά τη δική του πορεία ως ηθοποιός.

«Ήταν στο πολύ ξεκίνημά μου. Ένας πολύ μεγάλος σήμερα πρωταγωνιστής για κάποιον λόγο διέδωσε ότι στη δεύτερη επαγγελματική παράσταση στην οποία συμμετείχα είχαν βάλει οι γονείς μου 2 εκατομμύρια δραχμές τότε για να παίξω, το οποίο εννοείται ότι είναι μύθευμα. Ο άνθρωπος αυτός σήμερα ζει και μεγαλουργεί».

Στην πορεία των δηλώσεών του, τόνισε: «Αν είχα αυτά τα λεφτά τότε, θα είχα ανοίξει εξ αρχής το δικό μου θέατρο και θα τελείωνε. Δεν θα ‘χα κανέναν ανάγκη».

Όπως είπε στη συνέχεια, οι πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου με τις αποκαλύψεις του #ΜeToo, του επέτρεψαν να μάθει ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος λειτουργούσε για χρόνια υπόγεια σε βάρος του.

Σχετικά με αυτό, επισήμανε:

«Τον τελευταίο καιρό έχουν συμβεί διάφορα γεγονότα στον χώρο μας και βγαίνουν διάφορα στη φόρα. Μέσα σε αυτά έμαθα ότι για μπόλικες δουλειές στις οποίες είχε προταθεί κάποιος καλός άνθρωπος με είχε… καθαρίσει. Δεν έχω διεκδικήσει πράγματα λόγω σεμνότητας και ανασφάλειας σαν άνθρωπος. Την ίδια διαδρομή, τα ίδια λάθη θα έκανα».

Διαβάστε επίσης:

Release Athens: Οι Arctic Monkeys προσθέτουν και δεύτερη μέρα στην Αθήνα μετά το sold out

Πρίγκιπας Χάρι: Ρεκόρ πωλήσεων για το βιβλίο του – 1,4 εκατ. αντίτυπα την πρώτη ημέρα

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 13:10
Exit mobile version