search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:19
MENU CLOSE

Κάνιε Γουέστ: Παντρεύτηκε με …κλώνο της Κιμ Καρντάσιαν (Photos)

13.01.2023 19:15
kanye_west3110_new

Ο Κάνιε Γουέστ «παντρεύτηκε» την σχεδιάστρια των Yeezy, Bianca Censori, δύο μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Ο 45χρονος ράπερ λέγεται ότι έκανε μια ιδιωτική τελετή με την Bianca και το ζευγάρι εθεάθη να φοράει βέρες. 

Παρά τη γαμήλια τελετή, ο γάμος δεν είναι νόμιμος επειδή το ζευγάρι δεν φαίνεται να έχει καταθέσει πιστοποιητικό, αναφέρει η DailyMail.com.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό γνωρίζονται ή πόσο καιρό έβγαιναν, αλλά η Bianca εντάχθηκε στην εταιρεία Yeezy του Κάνιε τον Νοέμβριο του 2020. 

Τον περασμένο μήνα, ο Κάνιε απέτισε φόρο τιμής στη «σύζυγό» του κυκλοφορώντας το κομμάτι, Censori Overload.

Η Κιμ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά.

Χρειάστηκε πάνω από ένα χρόνο – και αμέτρητες φαραμακερές ατάκες στο Instagram από τον Κάνιε που δημοσιοποίησε τη μάχη για την επιμέλεια και το δράμα πίσω από τα παρασκήνια – για να συμφωνήσει το ζευγάρι.

Το TMZ  αποκάλυψε ότι η Κιμ θα λαμβάνει 200.000 δολάρια σε μηνιαία υποστήριξη για τα παιδιά. Συμφωνήθηκε επίσης ότι η Κιμ και ο Kάνιε θα έχουν κοινή επιμέλεια και «ίση πρόσβαση» στα παιδιά.

Αν και το ζευγάρι έχει καταλήξει σε συμφωνία, η Κιμ πρόσφατα ομολόγησε ότι η ανατροφή των παιδιών τους μετά το διαζύγιο είναι πολή δύσκολη.

Διαβάστε επίσης:

Η εκδίκηση της Σακίρα και το μήνυμα στον Πικέ (Photos/Video)

Εβελίνα Παπούλια: Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και στην κόρη μου

Peaky Blinders: O «Άρθουρ Σέλμπι» της σειράς ερευνάται για ανάρμοστη συμπεριφορά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:13