search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:49
MENU CLOSE

Κιμ Καρντάσιαν: Ξέσπασε σε κλάματα ενώ μιλούσε για τον Κάνιε Γουέστ (Video)

27.12.2022 16:38
kim-kardashian-new
Photo: Instagram

Η Κιμ Καρντάσιαν σε μια από τις ελάχιστες φορές έδωσε μια πραγματική εικόνα για το πώς εξελίσσεται το διαζύγιο αλλά και η κοινή κηδεμονία των παιδιών τους με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ.

Κατά τη διάρκεια ενός guest spot στο podcast της Angie Martinez, η 42χρονη μίλησε για τον πολύ αμφιλεγόμενο καλλιτέχνη και τα τέσσερα παιδιά τους.

«Η από κοινού ανατροφή των παιδιών είναι πραγματικά δύσκολη», είπε η Καρντάσιαν, καθώς την έπιασαν τα κλάματα. Το πρώην ζευγάρι, που έχει τις κόρες North, 9, Σικάγο, 4, και τους γιους Saint, 6, και Psalm, 3, οριστικοποίησε το διαζύγιό του το Νοέμβριο, μετά από το «παιχνίδι» του Γουέστ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Παρά τα όσα συμβαίνουν με τον Γουέστ, η Καρντάσιαν εμμένει στην απόφαση να προστατεύσει τα παιδιά της από ό,τι ανεβαίνει στο διαδίκτυο και λέει ότι κάνει το καλύτερο.

«Αν δεν ξέρουν πράγματα που λέγονται, γιατί να τους φέρω αυτή την ενέργεια; Αυτό είναι πραγματικό, βαρύ – κάτι το οποίο δεν είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν», είπε. «Όταν είναι, θα κάνουμε αυτές τις συζητήσεις. Μια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστήσουν που δεν κάθισα εδώ και δεν υποβάθμισα τον μπαμπά τους. Θα μπορούσα να το κάνω», πρόσθεσε.

«Σίγουρα τον προστάτεψα», είπε στη συνέντευξη, «και θα συνεχίσω να το κάνω ακόμα στα μάτια των παιδιών μου. Για τα παιδιά μου. Έτσι, στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα που συμβαίνει [στον εξωτερικό] κόσμο», είπε η Καρντάσιαν, επισημαίνοντας ότι μερικές φορές της λείπει απλώς να μπορεί να πηγαίνει σε συνηθισμένα μέρη όπως το φαρμακείο.

«Κρατάω τις ισορροπίες από μια κλωστή. Ξέρω ότι είμαι τόσο κοντά στο να συμβεί αυτό», συνέχισε για την αναπόφευκτη πρόσβαση των παιδιών σε δημόσιες πληροφορίες για τους γονείς τους, «αλλά όσο είναι ακόμα έτσι, θα να το προστατέψω μέχρι το τέλος της Γης, όσο μπορώ».

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Μοιραράκη: «Είναι τα χειρότερα Χριστούγεννα στη ζωή μου» (Video)

Μιχάλης Αεράκης: Ο ρόλος που αρνήθηκε να κάνει στον Σασμό – «Είπα δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα παίξω» (Video)

Κάρμεν Ρουγγέρη για πτυχία ηθοποιών: Διαμαρτυρία επί σκηνής – «Κάναμε τρομερές σπουδές και μας βάζει στο επίπεδο ανειδίκευτου εργάτη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:45