search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:17
MENU CLOSE

Μιχάλης Αεράκης: Ο ρόλος που αρνήθηκε να κάνει στον Σασμό – «Είπα δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα παίξω» (Video)

27.12.2022 14:13
michalis-aerakis-new

Για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, μίλησε ο Μιχάλης Αεράκης ο οποίος υποδύεται τον «παπά Μιχάλη».

Καλεσμένος στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται», ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον ρόλο που του είχε προταθεί αρχικά, αλλά και τον λόγο για τον οποίο ο ίδιος αρνήθηκε να παίξει.

«Όταν διάβασα το βιβλίο, τρελάθηκα και είπα τι ωραίο θα ήταν να γίνει ταινία. Και μετά από τρία χρόνια με παίρνει τηλέφωνο ο Κωστόπουλος, ο σκηνοθέτης και μου λέει “έχω ένα ρόλο για σένα στον Σασμό” και του λέω έρχομαι. Ήταν να παίξω άλλο ρόλο, άστο τώρα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν να παίξω τον άντρα της ψυχολόγου, να κάνω δηλαδή τον πατέρα της Ευγενίας Σαμαρά. Όταν διάβασα ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έχει το νεύρο παρά ότι του πει η γυναίκα του, λέω αυτά σε μένα δεν γίνονται. Και είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα παίξω» αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πώς τελικά πήρε τον ρόλο του παπά Μιχάλη.

Διαβάστε επίσης:

Κάρμεν Ρουγγέρη για πτυχία ηθοποιών: Διαμαρτυρία επί σκηνής – «Κάναμε τρομερές σπουδές και μας βάζει στο επίπεδο ανειδίκευτου εργάτη» (Video)

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Σκορδά με κατηγόρησε – Κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας» (Video)

Μαράια Κάρεϊ: Το πασίγνωστο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι που την έβαλε σε… μπελάδες! (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:16