search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 04:02
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Σκορδά με κατηγόρησε – Κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας» (Video)

27.12.2022 11:22
maria-ioannidoy-new (2)

Την απάντησή της στη Φαίη Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε η Μαρία Ιωαννίδου, καθώς -όπως επισήμανε- πρόσφατα τη σχολίασαν αρνητικά μέσω της εκπομπής «Πρωινό μας».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ηλικία της που απασχολεί πολλούς και μάλιστα με αρνητικό τρόπο, ενώ τους εύχεται να φθάσουν στην ηλικία της και εκείνοι κάποτε.

Έπειτα μίλησε για το βιβλίο της το οποίο θα μεταφερθεί, μάλιστα, στη μικρή οθόνη, επισημαίνοντας ότι σε αυτό θα υπάρχει έντονα και η παρουσία της Ναταλίας Γερμανού εφόσον ήταν η κόρη του συζύγου της, Φρέντυ Γερμανού.

«Θα μεταφερθεί το βιβλίο μου στην τηλεόραση, θα δείτε να εμφανίζεται και η Ναταλία Γερμανού. Την πρόταση γάμου δεν μου την έκανε ο Φρέντυ, αλλά η Ναταλία. Φέτος δεν με κάλεσε στην εκπομπή της. Της είχα ζητήσει και πέρυσι που παίζαμε τη “Μαριχουάνα” και δεν…

Είμαι ενοχλημένη. Σου ρίχνουν ένα καρφί από ‘δω, κάποια σχόλια ήταν σκόπιμα. Τα έχουν βάλει με τις ηλικίες του κόσμου. 100 είμαι, το θέμα είναι πώς αισθάνομαι», είπε.

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη και τη θεατρική του παράσταση, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο Κιμούλης δεν βίασε καμία, είναι αγενής και απότομος. Φτύνουν το θέατρο. Μη φτύνετε το θέατρο, είναι εκκλησία».

Τέλος, μίλησε για τη Φαίη Σκορδά και εξήγησε πως τα σχόλια που έκανε για εκείνη δεν την βρίσκουν σύμφωνη. 

«Κάποιος μου είπε πως είμαι αστέρι στον ουρανό και να μην δίνω σημασία στα σκουπίδια στη γη. Το λέω για αυτούς που θέλουν να κάνουν τηλεθέαση χυδαιολογώντας. Μην το κάνετε, γιατί ο κόσμος μας αγαπάει. Για να με ξέρετε τώρα, ο κόσμος με έκανε. Η Σκορδά με κατηγόρησε, κάτι είπε. Κατηγορούμε τους ανθρώπους, επειδή μεγαλώνουν; Παιδιά, είναι γελοίο. Όλοι θα μεγαλώσουν, κι ας μεγαλώσουν έτσι», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Μαράϊα Κάρεϊ: Το πασίγνωστο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι που την έβαλε σε… μπελάδες! (Videos)

Αγνώριστη η Ντακότα Τζόνσον: Έκοψε καρέ τα μαλλιά και έγινε κατάξανθη! (Photos)

Πέγκυ Ζήνα: «Θα πήγαινα οπουδήποτε για να αποκτήσω ένα μωρό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24