search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:42
MENU CLOSE

Κηδεία Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ: Πυρετώδεις εργασίες στο Τατόι – Καθαρίστηκε ο περιβάλλων χώρος για την ταφή (Photos/ Video)

13.01.2023 15:59
tatoi ergasies876- new

Πυρετός προετοιμασιών στα πρώην βασιλικά κτήματα στο Τατόι, όπου θα ενταφιαστεί η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που πέθανε μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Στο Τατόι οι εργασίες για την αποκατάσταση του χώρου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη καθώς οι καταστροφικές πυρκαγιές από το καλοκαίρι του 2021 άφησαν έντονο το αποτύπωμά τους στην περιοχή.



Τα συνεργεία με μηχανήματα βαρέως έργου που βρίσκονται στο Τατόι τις τελευταίες ημέρες «τρέχουν» για να απομακρύνουν ξερά κλαδιά και κορμούς δέντρων, ενώ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ταφή του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, προχώρησαν και στη δημιουργία ενός διαδρόμου με χαλίκια, που οδηγεί στον Ιερό Ναό εντός των κτημάτων.

Παράλληλα, οργανώνεται και ο χώρος στάθμευσης που θα φιλοξενήσει τα αυτοκίνητα των ατόμων που θα παρευρεθούν στην ταφή του τέως βασιλιά.



Στο Τατόι βρέθηκαν  την Πέμπτη (12/1) μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά, ο γιος του, Νικόλαος, με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, Άννα Μαρία, η αδερφή του Σοφία και ο γιος του Φίλιππος, ώστε να ελέγξουν τις εργασίες και τις προετοιμασίες για την τελετή της Δευτέρας.



Σημειώνεται ότι ο τέως βασιλιάς θα ταφεί δίπλα στον πατέρα του Παύλο και στη μητέρα του Φρειδερίκη.



Η κατάσταση στο Τατόι από ψηλά


Πανοραμική εικόνα από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα βασιλικά κτήματα στο Τατόι, έδωσαν, μέσω drones, τα κανάλια στο Youtube, Up Stories και Droneasgr.

Διαβάστε επίσης:

Δέκα συλλήψεις σε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για συμμορία που διέπραττε κλοπές

Πατήσια: Επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας για χρέος 880 ευρώ (Photos)

Δίκη Φιλιππίδη – Εισαγγελέας: «Αθώος λόγω αμφιβολιών» για τον βιασμό, «ένοχος» για τις δύο απόπειρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58