search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:08
MENU CLOSE

Προεκλογικές «γέφυρες» ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο

13.01.2023 06:00
venizelos765- new

Έκπληκτοι έχουν μείνει στο Μέγαρο Μαξίμου – θα έπρεπε άραγε; – από την αντίθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην γνωμοδότηση που ζήτησε πάροχος κινητής τηλεφωνίας από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η οποία βρήκε τους περισσότερους νομικούς της χώρας απέναντι.

Η τοποθέτηση αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου εκτιμάται από πολλούς ότι τον φέρνει πιο κοντά -έτσι κι αλλιώς είχαν δρομολογηθεί καλύτερες σχέσεις – με την πολιτική του αξιοποίηση από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και δημιουργεί μια γέφυρα συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ και με τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, η οποία δεν υπήρχε εδώ και καιρό.

Στο πεδίο αυτό, να περιμένουμε κι άλλες εκπλήξεις από τον Ευάγγελο Βενιζέλο κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και εξελίξεις που ενδεχομένως να αφορούν το μετεκλογικό σκηνικό.

Για μια φορά ακόμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά, τοποθετήθηκε στο θέμα μιλώντας στα «Παραπολιτικά» και ήταν απολύτως σαφής επισημαίνοντας οτι:

«Θεωρώ, ότι πρέπει να τροποποιηθεί ή, ακόμα καλύτερα, να ανακληθεί η γνωμοδότηση, διότι ο κ. Ντογιάκος και νομικά ξέρει και έχει αποδείξει ότι έχει αίσθημα ανεξαρτησίας και νομίζω ότι δεν θα ήθελε να θεωρείται ότι παρεμποδίζει την εφαρμογή των εγγυήσεων του απορρήτου ή και οποιουδήποτε άλλου δικαιώματος συνταγματικά κατοχυρωμένου».

Διαβάστε επίσης:

Οι συνταγματολόγοι μαζεύουν υπογραφές για τη γνωμοδότηση Ντογιάκου για τις υποκλοπές

Συνάντηση… «μυστήριο» της Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό

Οι «κομμένοι» Μενδώνη, Γιατρομανωλακης, Αυγενάκης και οι… μαύρες τρύπες στα ψηφοδέλτια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:08