search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:01
MENU CLOSE

Και στο ΠΑΣΟΚ ψάχνουν για εκπρόσωπο Τύπου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2264
12/01/2023
14.01.2023 15:23
pasok_new

Θα οδηγηθεί σε αλλαγή των εκπροσώπων Τύπου προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ; Αυτό είναι ένα ερώτημα που γεννάται κυρίως από το γεγονός ότι η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Αναστασία Σιμητροπούλου θα είναι υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Αθήνας και, ως γνωστόν, οι υποψήφιοι έχουν περιορισμό εμφανίσεων (τρεις τηλεοπτικές εμφανίσεις ανά μέσο).

Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Σιμητροπούλου είναι πολύ πιθανό να μην κρατήσει τη θέση της στο κόμμα. Το αν θα αντικατασταθεί παραμένει άγνωστο. Το βάρος της επικοινωνίας προεκλογικά είναι σίγουρο ότι θα το σηκώσει ο Δημήτρης Μάντζος.

Δεν είναι συνήθη στην πολιτική τα καλά λόγια, αλλά ο Μάντζος είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει τον σεβασμό και την εκτίμηση των αντιπάλων του.

Καθώς συμπληρώνει στις 20 Ιανουαρίου έναν χρόνο στην «καυτή» θέση του εκπροσώπου, η επιλογή του να δώσει την πρώτη του συνέντευξη σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ στο topontiki.gr μάλλον του βγήκε σε…. καλό (για να ευλογήσουμε και εμείς τα γένια μας).

Διαβάστε επίσης:

Δυτικές «προφητείες» για κατάρρευση της Ρωσίας

Προ πολλού κλειστοί οι λογαριασμοί με τον έκπτωτο

Νέο κόμμα από τον Γιώργο Κύρτσο: «Έχουμε ένα καθεστώς Μητσοτάκη και χρειάζεται να αντιδράσουμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:59