Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών και από πολλές χώρες της Ευρώπης, μέλη των βασιλικών οικογενειών έχουν έρθει στην Ελλάδα για να τιμήσουν τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, η διαμονή τους γίνεται σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Ποιο είναι το κόστος για τις σουίτες όπου διαμένουν;
Όπως είπε ο δημοσιογράφος, γι’ αυτούς που διαμένουν στη Μεγάλη Βρετάνια, το κόστος κυμαίνεται από 2.000 έως 25.000 ευρώ η βασιλική σουίτα. Στο Athens Plaza από 487 ευρώ έως 3.098. Στο Electra Palace πό 277 έως 434 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε καθηγητής Γυμνασίου για σεξουαλική παρενόχληση οκτώ μαθητριών
Η ιστορία του σκίτσου του Σπύρου Ορνεράκη που κυριάρχησε στον αντιμοναρχικό αγώνα
«Ασφυξία» στα νοσοκομεία λόγω της τριδημίας – Σχεδόν πλήρεις οι ΜΕΘ, ανησυχία των ειδικών
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.