search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:17
MENU CLOSE

Οικονόμου κατά Τσίπρα: Τα πανεπιστήμιά μας διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες για όλους εκτός από τις συμμορίες με τις βαριοπούλες

17.01.2023 21:57
oikonomou new

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου πυροδότησε το νέο βίντεο της νεανικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ «Χάου Του».

«Αλήθεια τώρα; Ο κ. Τσίπρας ειλικρινά νομίζει πως το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό οποιουδήποτε ανθρώπου για τα Πανεπιστήμιά μας είναι ότι η «αστυνομία μπαίνει και δέρνει»;», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Πόσο ανεύθυνος, πόσο ξύλινος, πόσο αλλού. Τα Πανεπιστήμιά μας είναι χώρος γνώσης και έρευνας. Είναι δρόμος προσωπικής και κοινωνικής εξέλιξης, διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες προκοπής για όλους. Για όλους, εκτός από τις συμμορίες με τις βαριοπούλες, οι οποίες σπάζουν βιβλιοθήκες και χρησιμοποιούν τις φοιτητικές εστίες σαν γιάφκες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στα social media το νέο βίντεο της νεανικής καμπάνιας «Χάου Του» που εστιάζει στην παιδεία κα τα προβλήματά της, γεγονός που προκάλεσε και την σφοδρή αντίδραση του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρικάκος σε Τσίπρα για πανεπιστημιακή αστυνομία: «Αλέξη, όχι άλλα ψέματα»

Χατζηδάκης: Βασική μας προτεραιότητα τη νέα τετραετία οι μισθοί των εργαζομένων   

Ανδρουλάκης από Ευρωκοινοβούλιο: Ούτε μία σφαίρα δεν πρέπει να πωληθεί στην Τουρκία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:17