search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:42
MENU CLOSE

Μοσχάτο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την 47χρονη να αναζητεί το σπίτι του 50χρονου λογιστή

18.01.2023 17:26
mosxato_new

Νέο βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνεται η 47χρονη να φτάνει στη γειτονιά του λογιστή στο Μοσχάτο το απόγευμα της Κυριακής (15/1) και να αναζητεί το σπίτι του φέρνει έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σε οπτικό υλικό που παρουσιάζει το newsit.gr εμφανίζεται η γυναίκα που κατηγορείται για την δολοφονία του 50χρονου επενδυτικού σύμβουλου να πλησιάζει ένα κατάστημα κοντά στην οδό Άνδρου όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που διέμενε το θύμα μαζί με την οικογένειά του.

Φορώντας σκουρόχρωμα ρούχα και με γρήγορο βηματισμό η 47χρονη, κατευθύνεται προς την είσοδο ενός καταστήματος. Εκεί συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και τον ρωτάει αν γνωρίζει που βρίσκεται μια συγκεκριμένη οδός.

Αφού παίρνει τις πρώτες πληροφορίες απομακρύνεται για λίγα μέτρα, κοντοστέκεται και ζητάει παραπάνω διευκρινήσεις από τον ιδιοκτήτη.

Λίγα λεπτά αργότερα, η 47χρονη θα μπει στη διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου στην πολυκατοικία στην οδό Άνδρου 7 και θα τσακωθεί με τον 50χρονο ο οποίος θα αφήσει την τελευταία του πνοή κρεμασμένος από ένα μονόζυγο.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο θάνατος του λογιστή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, προήλθε από τον απαγχονισμό του.

Ωστόσο, από την εξέταση στη σορό του προέκυψε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού με πολύ σοβαρά χτυπήματα.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες του newsit, αναφέρουν ότι ο 50χρονος λογιστής έφερε περίπου 10 κατάγματα στα πλευρά δεξιά και αριστερά. Παράλληλα έφερε 4 εκχυμώσεις σε κεφάλι και μύτη, μια εκχυμωση στον βραχίονα (που δείχνει στάση άμυνας).

Στον θώρακα βρέθηκαν χτυπήματα που υπολογίζονται ότι προκλήθηκαν πριν από 15 μέρες.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα φαίνεται να αποκλείει την εκδοχή που ήθελε τη 47χρονη να έχει δολοφονήσει πρώτα τον 50χρονο ασφαλιστή, τοποθετώντας τον στη συνέχεια σε θέση ώστε να φαίνεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Παράλληλα, η ιατροδικαστική εξέταση φέρεται να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον στραγγαλίσει κατά τη διάρκεια του καβγά που είχαν λίγα λεπτά πριν το μοιραίο γεγονός.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις καθώς ερευνάται αν ο λογιστής αν είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Τι είπε η 47χρονη για τον θάνατο του 50χρονου στο Μοσχάτο

Στα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά που τη συνέλαβαν η 47χρονη περιέγραψε τα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16/1) στο σπίτι του 50χρονου ασφαλιστή.

«Είχε φάει 200.000 ευρώ από εμένα και μέλη της οικογένειάς μου. Πήγα στο σπίτι του να ζητήσω εξηγήσεις, και να επιστρέψει τα χρήματα. Μία μου έλεγε ότι δεν υπήρχαν τα χρήματα, μία ότι υπήρχαν αλλά δεν μου έλεγε που βρίσκονται. Εξαγριώθηκα και τον χτύπησα στο κεφάλι με έναν χριστουγεννιάτικο γυάλινο αντικείμενο με νερό. Έπειτα προσπάθησα να τον πνίξω με ένα κορδόνι αλλά αντιστάθηκε.

Τον τράβαγα βίντεο για να έχω αποδείξεις ότι μου είχε φάει τα λεφτά. Πήγα σε ένα άλλο δωμάτιο και όταν επέστρεψα τον βρήκα πάνω σε μια καρέκλα. Είχε φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόχο με μια θηλιά από ζώνη σε μονόζυγο της πόρτας του υπνοδωματίου. Αυτά τα είχε βάλει εκεί πριν πάω εγώ στο σπίτι του.

Εμφανιζόταν απελπισμένος που δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα και μου έλεγε ότι δεν αντέχει άλλο και θα αυτοκτονήσει. ”Με τόσα λεφτά που μου έφαγες πέρνα το κεφάλι σου και αυτοκτόνησε” του είπα. Όταν πέρασε τη θηλιά στο κεφάλι του, κλώτσησα την καρέκλα και εκείνος κρεμάστηκε», φέρεται να είπε η 47χρονη κατηγορούμενη.

Διαβάστε επίσης:

Λουτράκι: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μαθητής του ΕΠΑΛ – Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με σοβαρά τραύματα

Καιρός: Αρνείται να μπει ο χειμώνας – Έως και 15 βαθμούς υψηλότερες οι ελάχιστες θερμοκρασίες, ρεκόρ 10ετίας

Φάρσαλα: Πέθανε αγοράκι 3,5 ετών στο σπίτι του – Απαντήσεις αναζητούν οι γονείς του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:41