search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:20
MENU CLOSE

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή ΕΠΑΛ στο Λουτράκι – «Οι καθηγητές δεν με ενημέρωσαν», λέει η μάνα (Video)

19.01.2023 12:41
boy new

Σοκάρει την κοινή γνώμη η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού ενός μαθητή ΕΠΑΛ στο Λουτράκι, απο ένα συμμαθητή του και έναν ενήλικο

Φωτογραφίες από τα σοβαρά τραύματα που φέρει ο μαθητής έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του θύματος,, ο μαθητής του ΕΠΑΛ που τον χτύπησε πήγε και τον βρήκε στο προαύλιο του σχολείου του, μαζί με έναν Ινδό ενήλικα, ο οποίος του απέσπασε την προσοχή και ο δράστης επιτέθηκε στον γιό της.

«Το συμβάν έγινε κάτω από το γραφείο των καθηγητών και κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα. Πήγε ο άνδρας μου εκεί και έψαχναν να δουν τι έγινε», είπε η μητέρα του χτυπημένου μαθητή.

Οργισμένη προσέθεσε ότι «ακόμη και σήμερα οι καθηγητές λένε ότι έγινε έξω από το σχολείο ενώ υπάρχουν μάρτυρες που λένε ότι ο ξυλοδαρμός έγινε μέσα στο σχολείο».

Η οικογένεια του παιδιού έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ έχει επικεντρώσει τα πυρά της προς τους καθηγητές, με την μητέρα να τονίζει ότι «δεν ενημέρωσαν για την σοβαρότητα της κατάστασης ούτε το Γραφείο την Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

«Το παιδί πονάει, πρέπει να του βάλουν σίδερα στο στόμα για να το ακινητοποιήσουν», ανέφερε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παιδιού.

Διαβάστε επίσης

O ΕΟΦ ανακαλεί σιρόπι για τον βήχα  

Πάτρα: Δείτε φωτογραφίες απο το εσωτερικό της γιάφκας των επτά ληστών – Όπλα, μετρητά και 8 κιλά κάνναβη

Τεράστια έξαρση ιώσεων – «Ασφυξία» στα νοσοκομεία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:16