search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:00
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Βολές» κατά της Δόμνας Μιχαηλίδου για το θέμα της 12χρονης

19.01.2023 18:05
pasok_grafeia_new

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την υφυπουργό Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά τη στοχοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Θυμίζουμε ότι η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, προχώρησε σε μια σημαντική καταγγελία κατηγορώντας τη Δόμνα Μιχαηλίδου για σειρά ψευδών ειδήσεων.

Την ίδια ώρα, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μιλά για τον κίνδυνο «στιγματισμού και κοινωνικής περιθωριοποίησης» του παιδιού και της οικογένειάς του. Μάλιστα, η βουλευτής Ζέφη Δημαδάμα, ζήτησε την παραίτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου.

Με ανακοίνωσή της, η Έφη Μπέκου, γραμματέας Κοινωνικής Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, σημειώνει: 

«Χθες η δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου κοριτσιού, που υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης στον Κολωνό, κατήγγειλε την κ. Μιχαηλίδου ότι έδωσε στη δημοσιότητα τα προσωπικά στοιχεία του παιδιού

Η κ. Μιχαηλίδου, η οποία εκ της θέσεως της οφείλει να εγγυάται την προστασία των παιδιών, υπονόμευσε την επιβαλλόμενη προστασία της ανωνυμίας του 12χρονου κοριτσιού, θέτοντας όχι μόνο το ίδιο, αλλά και τα αδέρφια του, σε κίνδυνο στιγματισμού και κοινωνικής περιθωριοποίησης.

Η κ. Υπουργός ας αφήσει την επικοινωνία και ας αρθεί στο ύψος του θεσμικού ρόλου της».

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ζέφη Δημαδάμα, από την πλευρά της, σημειώνει ότι «η Υφυπουργός κα #Μιχαηλίδου θα πρέπει να παραιτηθεί. Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει μετά τη δημοσιοποίηση ανερυθρίαστα των στοιχείων της 12χρονης στον #Κολωνό Κανείς δεν ακούει; Κανείς δεν ντρέπεται;»

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΕΞ: «Όλοι κατανοούν ότι η Τουρκία είναι πρόβλημα» – «Κλείδωσε» η επίσκεψη Μπλίνκεν στην Αθήνα

Μητσοτάκης στο Νταβός: «Δεν θα πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία» (Video)

Γεροβασίλη: Ο κ. Ράμμος έκανε αυτό που όφειλε και η κυβερνητική πλειοψηφία το αρνήθηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 06:51