search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:07
MENU CLOSE

Κώστας Φραγκολιάς για επιδόματα στους νέους: «Δεν έχω μετανιώσει για ό,τι είπα – Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται» (Video)

20.01.2023 13:25
kostas-fragkolias-new

Στη μακρά συνεργασία του με την ομάδα του Happy Day αναφέρθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς, απαντώντας στις αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόσφατη δήλωσή του περί επιδομάτων.

Μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star, το μοντέλο αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι δέχεται φλερτ κυρίως από άτομα του ιδίου φύλου.

«Η συνεργασία μου με το Happy Day είναι άριστη. Με αυτά που ακούω και δεν τα έχω δει, στο χώρο της τηλεόρασης έχω υπάρξει πολύ τυχερός στις συνεργασίες μου. Είμαστε επαγγελματίες και ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και ναι, έχουν υπάρξει στιγμές που έχω σκεφτεί να αποχωρήσω» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς και πρόσθεσε:

«Με φλερτάρουν στα social media. Τα δύο πρώτα χρόνια στην εκπομπή με φλέρταραν αρκετά, τώρα τα δύο τελευταία χρόνια με φλερτάρουν περισσότερο άτομα του ίδιου φύλου. Πολλοί μου προσάπτουν για μία σχέση που είχα πριν 20 χρόνια»

Με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή του περί επιδομάτων στους νέους ανθρώπους, ο Κώστας Φραγκολιάς τοποθετήθηκε σχετικά εκ νέου, επισημαίνοντας:

«Δέχτηκα έναν καταιγισμό μηνυμάτων. Δεν έχω μετανιώσει γι΄αυτό που είπα. Ίσως θα έπρεπε να έχω γίνει πιο αναλυτικός για το ποιους νέους εννοώ αλλά από την άλλη, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται»

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ο καβγάς που δεν έδειξαν οι κάμερες – Τους χώρισαν οι άνθρωποι της παραγωγής (Video)

Σοφία Βογιατζάκη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε ο Γιώργος Κιμούλης – Μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του»

BAFTA 2023: «Σαρώνει» το «Ουδέν νεότερο από το δυτικό μέτωπο» – Συγκέντρωσε 14 υποψηφιότητες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:07