search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:50
MENU CLOSE

Σοφία Βογιατζάκη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε ο Γιώργος Κιμούλης – Μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του»

20.01.2023 09:52
sofia-vogiatzaki-new

Για τις συνεργασίες της αλλά και την επιθυμία να συνυπάρξει καλλιτεχνικά με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, η ηθοποιός τόνισε, τέλος, ότι τα μεγαλύτερα όνειρα που είχε στη ζωή έχουν, ήδη, εκπληρωθεί.

«Τα μεγαλύτερα όνειρα μου έχουν εκπληρωθεί. Έχω κάνει υπέροχες συνεργασίες και πάντα το όνειρό μου ήταν αυτό και όχι οι ρόλοι. Ο άνθρωπος που θαυμάζω και εκτιμώ από 10 ετών είναι ο Γιώργος Κιμούλης και μακάρι η ζωή να με ευλογήσει να δουλέψω μαζί του.

Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε γιατί μου αρέσει να τον βλέπω πάνω στη σκηνή. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το θέατρο από το Α ως το Ω και είναι μαγικός όταν μιλάει για το θέατρο. Μία συνεργασία μαζί του είναι 40 σεμινάρια υποκριτικής ταυτόχρονα. Έχω χαρεί πολύ»

Διαβάστε επίσης:

BAFTA 2023: «Σαρώνει» το «Ουδέν νεότερο από το δυτικό μέτωπο» – Συγκέντρωσε 14 υποψηφιότητες

Άλεκ Μπάλντουιν: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια – Έντονη αντίδραση από τον ηθοποιό

Σασμός: To ατμοσφαιρικό βίντεο κλιπ από το νέο τραγούδι «Θνητοί Θεοί» του Γιάννη Κότσιρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:49