search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:38
MENU CLOSE

Σοφία Βογιατζάκη: Όλη μου η ζωή είναι βάλε βγάλε – Ας πεθάνω χοντρή, δεν έγινε και τίποτα

21.01.2023 13:18
sofia-vogiatzaki-new

Για τα σχόλια που έχει ακούσει για τα κιλά της και τις προσπάθειες που έχει κάνει για να τα χάσει μίλησε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Βογιατζάκη στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Επειδή δεν υπάρχει γενικότερα μέσα στο κεφάλι μου δεν το αναγνωρίζω κιόλας εύκολα. Εμφανώς όχι δεν το έχω συναντήσει. Σαφώς όμως έχουν υπάρξει άνθρωποι που έχουν μιλήσει για τα κιλά μου. Εγώ δεν τα ακούω καν αυτά», αποκρίθηκε η ηθοποιός σε ερώτηση για το αν έχει δεχτεί bullying.

»Μία βάζω, μία βγάζω και δεν μπορώ να τα κρατήσω ποτέ. Δεν μπορώ να τα διώξω και να τα συντηρήσω, να μην τα ξαναπάρω. Όλη μου η ζωή είναι βάλε βγάλε, κουράστηκα. Ας πεθάνω χοντρή σε αυτή τη ζωή δεν έγινε και τίποτα (Γέλια). Ας έχω την υγεία μου και δεν πειράζει. Όταν μπαίνω στη διαδικασία είμαι πειθαρχημένη αλλά δεν μπορώ να το κρατήσω. Μπορώ να το κάνω 6-7 μήνες, χάνω 25 κιλά και μετά τα παίρνω ξανά γιατί σταματάω», συνέχισε η Σοφία Βογιατζάκη.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: «Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω» – Μπο κατά Μάριου – Καρολίνας (Videos)

Αννίτα Πάνια – Ηλίας Ψινάκης: «Σχέση δεν μπορούσαμε να κάνουμε, οπότε το πήγαμε στο επαγγελματικό»

Βασίλης Τερλέγκας για τον πλειστηριασμό: «∆εν έχασα κανένα σπίτι, κέρδισα τη ζωή µου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31