search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 13:43
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Snik: «Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε και βγάλτε τα λεφτά σας» (Video)

26.01.2023 14:25
snik-new (2)

Ένα άγριο ξέσπασμα έκανε ο Snik μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή ένα βίντεο που ανήρτησε και στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να κάνει γυμναστική στο σπίτι του έχοντας αφήσει τα δυο του σκυλάκια στη βροχή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων, επειδή άφησε τα κατοικίδιά του στην κακοκαιρία.

Τα εν λόγω σχόλια εξόργισαν τον τράπερ, ξεσπώντας μέσω των social media, ενώ τόνισε πως έξω στον κήπο υπάρχουν τα σπιτάκια τους, όπου και μπορούν να μπουν για να προστατευθούν από τη βροχή.

«Κάποιοι που μου στέλνετε “βάλε τα σκυλιά μέσα¨, άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε; Σοβαρά; Θα είχα αφήσει τα σκυλιά μου έξω; Τα σκυλάκια έχουν σπιτάκια να μπουν. Άλλη δουλειά δεν έχετε να ασχοληθείτε, μπ*****. Σηκωθείτε από τον καναπέ, δουλέψτε, κάντε κάτι. Να βγάλετε τα λεφτά σας, άμα δεν γουστάρετε να βλέπετε τα story μου κάντε unfollow.

Εγώ για εσάς το λέω, μάγκες. Κοιτάξτε το 2023 να γίνετε η καλύτερη version του εαυτού σας, να κάνω και εγώ το ίδιο. Σταματήστε να ασχολείστε τόσο με το δράμα, έχω χάσει και εγώ πολύ χρόνο να τσακώνομαι με τον κάθε βλάκα. Φέτος θέλω ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Οπότε, σηκωθείτε από τον καναπέ, βγάλτε τα λεφτά και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας» είπε εμφανώς εκνευρισμένος.

Διαβάστε επίσης:

Τριαντάφυλλος για Survivor: «Είχα δώσει 3.500 ευρώ σε ψήφους για τον Ντάνο – Αηδίασα όταν είδα Καρολίνα και Μάριο να φιλιούνται» (Video)

Γιάννης Στάνκογλου: «Έχω φάει κουκούλι ωμό, κροκόδειλο, γεννητικά όργανα ταύρου – Ήταν νοστιμότατα» (Videos)

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με άφηνε να ακούω τα προσωπικά της για να τσεκάρει αν διαρρέω πληροφορίες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28