search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:05
MENU CLOSE

Survivor All Star: Η αποχώρηση της Καρολίνας και η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου (Videos)

26.01.2023 08:45
karolina-priamos-new

Παρελθόν από το survivor αποτελεί η Καρολίνα Καλύβα καθώς έπειτα από την αναμέτρησή της με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα στην ψήφο του κοινού, ήταν εκείνη που δεν κατάφερε να… επιβιώσει στο παιχνίδι.

Όπως φαίνετα, ο ντόρος που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο και τις κρυφές συναντήσεις τους στη ζούγκλα τής γύρισε μπούμερανγκ.

«Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και τα πρόσωπα που μαχόμουν κι είναι ήδη εδώ» είπε μεταξύ άλλων μετά την ανακοίνωση αποχώρησής της από τον Γιώργο Λιανό.

Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου

Παρά τη στενή σχέση που δημιούργησαν μέσα στο παιχνίδι, ο Μάριος Πρίαμος φάνηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος στην ανακοίνωση της αποχώρησης της Καρολίνας.

«Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Όλοι θα βρεθούμε σε αυτήν την θέση και θα κριθούμε. Πρέπει να προχωρήσεις στο παιχνίδι και δυστυχώς κάθε ομάδα είτε οι κόκκινοι είτε οι μπλε θα αποχωριζόμαστε έναν παίκτη» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ντρου Μπάριμορ για Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Είναι «μπερμπάντης», πηγαίνει σε κλαμπ κι είναι 48

Ο Δημητρακόπουλος «διδάσκει» γαλλικά την «Έμιλυ στο Παρίσι» – Το χιουμοριστικό βίντεο του Netflix

Αντώνης Σρόιτερ: Είμαι γαλαζοαίματος, το επίθετό μου προέρχεται από Γερμανούς αυλικούς του Όθωνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:05