search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:02
MENU CLOSE

Άνεργος καρδιοπαθής με τρία παιδιά απειλείται με έξωση (Video)

31.01.2023 10:32
exosi_karkinopathis_new

Ακόμη μια περίπτωση «ευάλωτου» πολίτη ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Πρόκειται για τον κύριο Γιάννη, καρδιοπαθή και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, καθώς αδυνατεί να πληρώσει το δάνειό του.

Όπως έγινε γνωστό), ο δικαστικός επιμελητής δεν πήγε τελικά την Δευτέρα (30/1) στο σπίτι του για να προχωρήσει η έξωση, όμως το πρόβλημα.

Το πιθανότερο είναι πως δεν θα μεταβεί στο σπίτι του άνδρα ούτε σήμερα, Τρίτη, 31/1, ενώ ο ίδιος έχει πληροφορηθεί πως αναζητείται λύση για την περίπτωσή του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN.

«Με ειδοποίησαν ότι επιτέλους θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να βρούμε μία λύση, γιατί τους πρότεινα ένα πολύ υψηλό ενοίκιο, να τους δίνω κάθε μήνα αλλά μου είπαν “έξωση, φύγετε”. Είναι δυνατόν μία πενταμελής οικογένεια να μένει έτσι έξω;», δηλώνει ο κ. Γιάννης.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας είχε λάβει το 2004 δάνειο για να κατασκευάσει ένα διαμέρισμα για την οικογένειά του. Το 2009 με 2010 έμεινε άνεργος, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να πληρώσει. Το 2015 που βρήκε ξανά δουλειά, άρχισε να πληρώνει. Ωστόσο, έμεινε ξανά άνεργος γιατί έκλεισε η εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που άρχισε να κατρακυλάει σε γκρεμό – Μέσα ήταν ζευγάρι σε ραντεβού

Ελεύθερος ο Πέτρος Τατσόπουλος μετά τη μήνυση – Καταδίκη από Γιάννη Οικονόμου (Video)

Νέα Μάκρη: Συναγερμός για εξαφάνιση 53χρονου – Ενεργοποιήθηκε Missing Alert

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42