search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:01
MENU CLOSE

Καβάλα: Υπόνοιες για συμμετοχή της νηπιαγωγού σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας αφήνει ο δικηγόρος μίας από τις μητέρες

31.01.2023 16:00
nipiagogeio_new

Υπόνοιες ότι συμμετείχε σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας η 37χρονη νηπιαγωγός παιδικού σταθμού του Δήμου Καβάλας, που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 4χρονο κορίτσι και ένα συνομίληκό του αγόρι εντός της δομής, αφήνει ο δικηγόρος μίας από τις μηνύτριες μητέρες, Χρυσόστομος Βελάκης.

Όπως υποστηρίζει μιλώντας στο ethnos.gr, σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος παιδιών αντίθετου φύλου καθώς και το ότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, βρέθηκαν κατεστραμμένα δύο κινητά τηλέφωνα σύγχρονης τεχνολογίας, τα οποία δεν μπορούν να ερευνηθούν και να δώσουν στοιχεία στις Αρχές.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον κ. Βελάκη, προκειμένου να αποσαφηνιστεί, αν η κατηγορουμένη πάσχει από οποιοδήποτε ψυχιατρικό πρόβλημα, η εισαγγελέας Εφετών της Καβάλας διέταξε να γίνει ψυχοδιαγνωστική εξέταση στην 37χρονη, ώστε να διαπιστωθεί, αν νοσεί από κάποια διαστροφή ή αν είναι παιδόφιλος.

«Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα ισχύουν οι κατηγορίες σε βάρος της, αλλά θα παίξει ρόλο για το ποια θα είναι η μετέπειτα συμπεριφορά απέναντι στην κατηγορουμένη», σημειώνει ο κ. Βελάκης.

Κατά τον ίδιο, το ενδεχόμενο να υπάρχει κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας πίσω από την υπόθεση, εδράζεται στο βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο εμφανίζεται το ένα παιδί να περιγράφει στη μητέρα του, αυτό που του έκανε η κατηγορουμένη, καθώς και στο ότι η 37χρονη είχε 4-5 κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων τα δύο πολύ σύγχρονης τεχνολογίας που βρέθηκαν κατεστραμμένα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Νίκος Τσιγαρατζόγλου, σημειώνει στο ethnos.gr ότι η εντολέας του δεν προχώρησε σε καμία από τις πράξεις που της αποδίδονται και ισχυρίζεται ότι κανένα από τα δύο κινητά σύγχρονης τεχνολογίας της κατηγορουμένης δεν ήταν κατεστραμμένο και ελέγχθηκαν κανονικά από τις Αρχές.

Τονίζει, παράλληλα, ότι υπέρ της 37χρονης κατέθεσαν όλοι οι συνάδελφοί της αλλά και άλλοι εργαζόμενοι στον παιδικό σταθμό, ενώ θετική γι’ αυτήν ήταν και η γνώμη των ειδικών που εξέτασαν την υπόθεση με εντολή της Εισαγγελίας. 

Διαβάστε επίσης:

Συντριβή F-4 Phantom: Και με ειδικό υποβρύχιο ρομπότ οι θαλάσσιες έρευνες για τον κυβερνήτη

Καιρός: «Μούφα» ο χιονιάς της Αττικής σύμφωνα με τον Καλλιάνο – «Θα ανέβει η θερμοκρασία το Σάββατο»

Μήνυση σε βάρος γνωστού τράπερ για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42