search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:59
MENU CLOSE

Άλεκ Μπάλντουιν: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της Χάτσινς

01.02.2023 00:07
alec

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται και επίσημα πλέον ο Άλεκ Μπάλντουιν, για τον θανάσιμο πυροβολισμό της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας «Rust», Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα, τον Οκτώβριο του 2021.

Οι εισαγγελείς στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, κατέθεσαν επίσημα τις κατηγορίες σε βάρος του ηθοποιού την Τρίτη (31/1). Υπενθυμίζεται ότι είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους να κατηγορήσουν τον Μπάλντουιν νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά καθυστέρησαν να καταθέσουν τα έγγραφα για την αμφιλεγόμενη απόφαση.

Τους κατηγορούν πως δεν τήρησαν διαδικασίες ασφαλείας που θα μπορούσαν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Ο ηθοποιός έχει δεσμευτεί να «πολεμήσει» τις κατηγορίες. Ισχυρίζεται ότι δεν πάτησε ποτέ τη σκανδάλη και ότι πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα.

Σημειώνεται, ότι εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών. Η Χάνα Γκουτιέρεζ-Ριντ, η οπλουργός της ταινίας, αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες με τον Μπάλντουιν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Διαβάστε επίσης:

βΛίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Προσβάλλει τη διαθήκη της η μητέρα της Πρισίλα

Ρούλα Κορομηλά: «Ο κόσμος θα κρίνει αν αξίζει που επέστρεψα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:59