ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:58
MENU CLOSE

Ανατριχιαστικό βίντεο από κρυφή κάμερα δείχνει την κακομεταχείριση ηλικιωμένης από τη φροντιστή της - Η καταγγελία του γιου της

03.02.2023 19:42

Την παραδειγματική τιμωρία της γυναίκας που φρόντιζε τη μητέρα του, στα χέρια της οποίας η ηλικιωμένη «μαρτύρησε», όπως καταγγέλλει, ζητά άνδρας λίγο πριν την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.

«Η μητέρα μου ήταν σε άθλια κατάσταση, της έδινε ηρεμιστικά» δήλωσε ο γιος του θύματος.

Χωρίς κανένα ίχνος συμπόνοιας και με τη βιαιότητα να την κυριεύει, η γυναίκα από τη Βουλγαρία χτυπούσε ανηλεώς την 90χρονη.


Η ηλικιωμένη υπέφερε, προτού χάσει τη ζωή της, όπως διακρίνεται στις εικόνες που εξασφάλισε η κρυφή κάμερα από το σπίτι της.  Η δράστις καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης με αναστολή.

Ο γιος της 90χρονης βρισκόταν σε διακοπές κι όταν επέστρεψε βρήκε τη μητέρα του σε τραγική κατάσταση. Το υλικό από την κρυφή κάμερα επιβεβαίωσε τον εφιάλτη: Ο πίνακας, πάνω από το κρεβάτι της 90χρονης, το σημείο από όπου η γηροκόμος περνά και χτυπά τη γυναίκα.

Aκόμη κι η γιατρός που κάλεσε o άνδρας για να εξετάσει τη μητέρα του στο σπίτι, ήταν κατηγορηματική ότι η γυναίκα που την φρόντιζε κακομεταχειριζόταν την ηλικιωμένη. Όταν πια η 90χρονη κατέληξε, η γυναίκα που την φρόντιζε συνελήφθη, προφυλακίστηκε για 10 μήνες και εν τέλει καταδικάστηκε σε επτά χρόνια με αναστολή. Ο γιος της ηλικιωμένης επιμένει ότι η μητέρα του πέθανε, γιατί η  φροντιστής της δεν τη φρόντισε όπως έπρεπε, ενώ υποστηρίζει ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από ασφυξία.

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», δήλωσε δε ο γιος της άτυχης γυναίκας.

Διαβάστε επίσης:

Νέο Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων κατέληξε στο μαχαίρωμα 17χρονου- Συνελήφθη 18χρονος

Δίκη ντράμερ: Κάθειρξη πέντε ετών χωρίς αναστολή για ασέλγεια σε ανήλικο

Αγρότες: Στους δρόμους τα τρακτέρ στον Τύρναβο – Η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να στήσουν μπλόκο (Video)

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09
Exit mobile version