search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:55
MENU CLOSE

Survivor All Star: Η αντίδραση του Μπο για την Καρολίνα – «Δεν θα ζητήσω συγγνώμη, ήταν μια σχέση πολλά υποσχόμενη» (Video)

03.02.2023 19:47
bo_new

Δηλώσεις έκανε ο Μπο απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την πρώην σύντροφό του, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και όχι μόνο.

Ο ράπερ σχολίασε την αποβολή της Ασημίνας που κατηγορείται ότι έκανε χρήση κινητού τηλεφώνου, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν κάτι τέτοιο ισχύει.

«Κρίμα που αποβλήθηκε η Ασημίνα. Πρέπει να έρθει η ίδια να μιλήσω μαζί της για να ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί. Ο Χρήστος Δάντης είναι πολύ στεναχωρημένος. Σίγουρα δεν έχει μιλήσει μαζί της, αυτό ισχύει 100%, μου το είπε. Ο Χρήστος Δάντης μου είπε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει άρση απορρήτου για το κινητό του τηλέφωνο. Είναι καθαρός ουρανός και δε φοβάται, ο Χρήστος δε θα έλεγε ψέματα. Δεν ξέρω αν η Ασημίνα είχε επικοινωνία με τον “έξω κόσμο”», είπε χαρακτηριστικά ο Μπο.

Μιλώντας στη συνέχεια για το θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον ίδιο και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο ράπερ αναφέρθηκε στις αναρτήσεις που έκανε κατά της πρώην αγαπημένης του όταν έγινε γνωστό το ειδύλλιό της με το Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη εντός του παιχνιδιού.

«Αν τη στεναχώρησα με τις αναρτήσεις μου, δε θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά θα πω ότι ήμουν στεναχωρημένος για να στεναχωρήσω κάποιον και μετά κατάλαβα και μόνος μου ότι αυτό το πράγμα δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν μια αντίδραση που έγινε, δε νομίζω ότι είναι τόσο κακό, αν αναλογιστούμε το κακό που δεχτήκαμε», ανέφερε ο Μπο.

«Ήταν μια πολύ ωραία, μικρή σχέση – πολλά υποσχόμενη. Περνούσαμε πολύ ωραία, γελούσαμε, είχαμε τρυφερές στιγμές. Όλα αυτά που δείχνουν ότι μία σχέση μπορεί να πάει παρακάτω», είπε στη συνέχεια για τη σχέση που είχε με την Καρολίνα Καλύβα.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι υπάρχει έρωτας μεταξύ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, ο ίδιος αρκέστηκε στο να γελάσει.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας κατά Δανδουλάκη: «Δεν έκανε απεργία για να μην την κακοκαρδίσουν;»

Στο νοσοκομείο η Πάολα με πνευμονία

Μπεν Άφλεκ: Viral το βίντεο που τον δείχνει να «απολογείται» στη Τζένιφερ Λόπεζ για το ποτό: «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:46