search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:11
MENU CLOSE

Μπεν Άφλεκ: Viral το βίντεο που τον δείχνει να «απολογείται» στη Τζένιφερ Λόπεζ για το ποτό: «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;»

03.02.2023 15:30
ben aflek- jlo- new

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που απαθανατίζει τον Μπεν Άφλεκ μαζί με την Τζένιφερ Λόπεζ στο afterparty για τη χολιγουντιανή πρεμιέρα της ρομαντικής κωμωδίας «Γάμος Μετ’ Εμποδίων».

Η κάμερα «τσάκωσε» το διάσημο ζευγάρι σε μια μάλλον αμήχανη στιγμή, στις 18 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, την ώρα που από τα μεγάφωνα παίζει το τραγούδι της Λατίνας σταρ «Let’s Geτ Loud» και η τραγουδίστρια πίνει μια γουλιά από ένα ποτήρι κρασί, ο Μπεν Άφλεκ με απολογητικό ύφος φαίνεται να της λέει «Τζεν δεν έχω πιει τίποτα, εντάξει;».

@celebritea.io #BenAffleck & #JenniferLopez at the #ShotgunWedding party! #ShotgunWeddingMovie #MoviePremiere #Hollywood #JLo #JoshDuhamel #BTS ♬ original sound – CelebriTea

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια λάικ και σχόλια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που αποδοκιμάζουν τη Λόπεζ για το ύφος της απέναντι στον Μπεν Άφλεκ. Ο σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τον εθισμό του στο αλκοόλ. Η τελευταία φορά μάλιστα που μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης, ήταν το 2018 μετά από παρέμβαση της πρώην συζύγου, Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία τον είχε οδηγήσει σε κλινική στο Μαλιμπού.

Ο ίδιος είχε δηλώσει για τον εθισμό του: «Ολοκλήρωσα ένα πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ. Το έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσω να το αντιμετωπίζω. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου με πληρότητα και να είμαι ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να είμαι. Θέλω τα παιδιά μου να γνωρίζουν ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και θέλω να είμαι πηγή δύναμης για όποιον χρειάζεται βοήθεια αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έφυγε νωρίτερα από την εκπομπή – Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί (Video)

O Λάκης Λαζόπουλος απαντά στον Λιάγκα – «Τα πρωινά το παρατραβούν – Το διαδίκτυο έχει λεκάνες να κάνεις εμετό» (Videos)

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ξέχασα τον γιο μου στο σούπερ μάρκετ – Γύρισα σπίτι μόνο με τα ψώνια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:11