search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:26
MENU CLOSE

Συγκινητικός Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σκεφτόμουν τους πιλότους την ώρα του αγώνα»

04.02.2023 15:49
tsitsipas_new

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκίνησε στην συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε μετά την νίκη του με 7-5, 6-2 επί του Αλβάρο Γκιγιέν (Νο 731 στην παγκόσμια κατάταξη), στην πρεμιέρα της αναμέτρησης, για την άνοδο στην Α` κατηγορία του Davis Cup.

«Σκεφτόμουν τους πιλότους την ώρα του αγώνα. Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος», αποκάλυψε ο Έλληνας πρωταθλητής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Έλληνας τενίστας πρόσθεσε: «Με βοήθησε το κοινό. Στο μέλλον, μπορούμε να γεμίσουμε ένα στάδιο με τετραπλάσιο κόσμο σ’ ένα τουρνουά επίδειξης, έχοντας ήδη Grand Slam εγώ και η Μαρία Σάκκαρη. Όπως είχαν κάνει ο Φέντερερ και ο Ζβέρεφ στο Μεξικό».

Για να καταλήξει: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτε. Έχω όνειρο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στις τρεις κατηγορίες, την κατάκτηση των τεσσάρων Grand Slam, του Davis Cup και να φθάσω στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης».

Διαβάστε επίσης:

ΝΒΑ: Χαμός στη Μινεσότα – Άγριο ξύλο με γροθιές και πέντε αποβολές στο Γουλβς-Μάτζικ (Video)

Κολύμβηση: Τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων ο Σίσκος στα 200 μ. ύπτιο, «άγγιξε» το ρεκόρ ανδρών

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές 76-70: Παρέμεινε στην κορυφή της Euroleague 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:25