search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:22
MENU CLOSE

ΝΒΑ: Χαμός στη Μινεσότα – Άγριο ξύλο με γροθιές και πέντε αποβολές στο Γουλβς-Μάτζικ (Video)

04.02.2023 10:39
minesota

Ο αγώνας του NBA των Τίμπεργουλβς με το Ορλάντο στη Μινεσότα που παρεμπιπτόντως, βρήκε νικητές τους Μάτζικ με 120-127, κυλούσε ομαλά ως τα τέλη της τρίτης περιόδου, όταν η κατάσταση ξέφυγε μπροστά στον πάγκο των φιλοξενούμενων μετά από επεισόδιο των Όστιν Ρίβερς και Μο Μπάμπα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ρίβερς είπε κάτι στον πάγκο των Μάτζικ, ο Μπάμπα σηκώθηκε από τη θέση του και ο Ρίβερς γρονθοκόπησε τον σέντερ του Ορλάντο! Στη συνέχεια μάλιστα ο Σαγκς… ξάπλωσε τον Ρίβερς στο παρκέ, οι ΜακΝτάνιελς και Πρινς μπήκαν και αυτοί στη… μάχη, ακολουθώντας γενική σύρραξη που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή πέντε παικτών!

Συγκεκριμένα, αποβλήθηκαν οι Ρίβερς, ΜακΝτάνιελς και Πρινς από τη Μινεσότα και οι Τζέιλεν Σαγκς, Μο Μπάμπα από το Ορλάντο.

Όσον αφορά τον αγώνα, το Ορλάντο είχε επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Από την άλλη πλερά, οι προσπάθειες των Ράσελ (29π., 10ριμπ.) και Έντουαρντς (19π.., 5ριμπ., 5ασ.) δεν ήταν αρκετές για τη Μινεσότα.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης:

Κολύμβηση: Τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων ο Σίσκος στα 200 μ. ύπτιο, «άγγιξε» το ρεκόρ ανδρών

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές 76-70: Παρέμεινε στην κορυφή της Euroleague 

Κριστιάνο Ρονάλντο: Νεύρα και πρώτο γκολ στη Σαουδική Αραβία – Ισόπαλο το ντέρμπι με την ομάδα του Γιώργου Δώνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:19