search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 11:15
MENU CLOSE

Πρωτιές τηλεθέασης για δύο σειρές και ένα τηλεπαιχνίδι το Παρασκευοσαββατοκύριακο

06.02.2023 20:53
Tiletheasi_new

Δεν άλλαξε κάτι στην κατάταξη της Παρασκευής που μάς πέρασε την τριάδα κορυφής των τηλεπροτιμήσεων σε σχέση με εκείνη μια βδομάδα πίσω.

Ο «Σασμός» συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα, στο δεύτερο σκαλοπάτι διακρίθηκε η «Γη της ελιάς» και «νούμερο 3» της Παρασκευής αναδείχθηκε ο «Παράδεισος των κυριών». Το καρέ συμπληρώθηκε από την κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Στα αξιοπρόσεκτα της ημέρας οι εμφανίσεις των «MasterChef», «Vinyλιο» και «Έρωτας φυγάς».

Το Σάββατο η πρωτοκαθεδρία του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», σχεδόν απειλήθηκε από το κεντρικό δελτίο του Alpha, λογώ και της κακοκαιρίας που περιμέναμε να έρθει.

Τρίτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας, αναδείχθηκε η ανεπανάληπτη κωμωδία «Της κακομοίρας». Στα αξιοσημείωτα η «κατάληψη» της πέμπτης θέσης από την πρεμιέρα της σειράς «Το βραχιόλι της φωτιάς».

Την Κυριακή την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών κέρδισε η «η της ελιάς» και δεύτερη επιλογή ήταν το ριάλιτι σόου «Survivor all star».

Η χιονοκαταιγίδα «Μπάρμπαρα» ώθησε κόσμο στα δελτία ειδήσεων των καναλιών, ενώ υψηλή συγκέντρωση στη συχνότητα του Alpha κατάφερε η ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», σύμφωνα με τη Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Με εξώδικο στην ΕΡΤ ζητά η Μελίσσα Μαντζούκη να μάθει τα αποτελέσματα ψηφοφοριών

Τηλεθέαση: Υπόθεση για δύο οι πρωτιές του ΠΣΚ

Eurovision 2023: Ουκρανία και Νορβηγία τα φαβορί μέχρι τώρα – Τι λέει η ΕΡΤ για τους ισχυρισμούς για την ελληνική συμμετοχή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 11:13