search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:51
MENU CLOSE

Χέρι – χέρι πήγαν χθες «Σασμός» και «Γη της ελιάς»- Είχαν την ίδια τηλεθέαση

07.02.2023 17:44
sasmosnew

Με το βλέμμα στις τηλεθεάσεις χθες καταγράφηκε η απόλυτη ισοπαλία ανάμεσα στις σειρές που συγκεντρώνουν τις περισσότερες προτιμήσεις σε καθημερινή βάση.

Ο «Σασμός» και η «Γη της ελιάς» είχαν ακριβώς το ίδιο ποσοστό και το ίδιο μερίδιο τηλεθέασης, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Στην κορυφή της κλίμακας τηλεθέασης όμως βρέθηκε η σειρά του Alpha, λόγω της διαφοράς που υπάρχει με εκείνη του Mega στα δεύτερα δεκαδικά ψηφία των μεταξύ τους ποσοστών η οποία αντιστοιχεί σε μόλις 4.000 τηλεθεατές.

Σε σταθερά ανοδική τροχιά βρίσκεται η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», lead in στο «Σασμό» με το 9,7% κατάφερε ρεκόρ απόδοσης στο τελευταίο οκταήμερο.

Περι τις δύο ποσοστιαίες μονάδες απώλεσε, λόγω ανταγωνισμού, το ριάλιτι σόου «Survivor all star», παραμένοντας όμως σε θέσης διεκδίκησης της κορυφαίας θέσης, με τηλεθέαση όμως ικανοποιητική.

Υποχώρησε το «Μαύρο ρόδο» κυρίως διότι «απέναντι» του ήταν η σειρά «Παγιδευμένοι» και όχι- τόσο- εξαιτίας του ριάλιτι σόου του Σκάι.

Στις άλλες θέσεις διατηρήθηκε το «Live news» και παρατηρήθηκε η επανεμφάνιση του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «the Chase».

Διαβάστε επίσης:

Αφασία

Οριακή επικράτηση του Mega στη χθεσινή «μάχη» τηλεθέασης

Survivor All Star: Ραντεβού Ατζούν με Δαλάκα και Ασημίνα για το μέλλον τους στο παιχνίδι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 07:44