search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:33
MENU CLOSE

Αφασία

07.02.2023 16:10
tiletheasi new

Για μέρος της πρωινομεσημεριανής τηλεοπτικής ζώνης συμβαίνουν μόνον τα εξής στην Ελλάδα (ο υπόλοιπος πλανήτης δεν αφορά): Το «Survivor all star» με «αποκλειστικά» από κάθε κανάλι για το σόου- γιατί σόου είναι, ας μην γελιόμαστε- και τα παρακμιακά παραφερνάλια του, καθώς και τα παράγωγα και όχι η ουσία από τις δικαστικές υποθέσεις Πισπιρίγκου, Φιλιππίδη, εσχάτως δε και η ρουτίνα των απόγονων του μακαρίτη του τέως, κατά την παραμονή τους στην Αθήνα.

Αναλύσεις επί αναλύσεων, εξουθενωτικές, για  τις συμπεριφορές επαγγελματιών ριάλιτι σόου και τούς μεταξύ τους συσχετισμούς: τι έκανε η Κατερίνα Ζακλίν Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, πως αντέδρασε ο Μπο που είχε σχέση με την Καλύβα και ήταν φίλοι με τον Ιωαννίδη, ποια ήταν η γνώμη της μαμάς Καλύβα, πώς τοποθετήθηκαν οι Βασάλος, Βαλαβάνη, τι τουίταρε ο Τριαντάφυλλος, πώς σχολίασε ο Μπάρτζης… μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.

Σε άλλες εκπομπές πιθανόν να ετοιμάζονται για το μνημόσυνο του τέως, για το πώς θα είναι τα κόλλυβα (και με εντυπωσιακά γραφικά), με αναλύσεις από βασιλικούς φυσιοδίφες για τις ποσοστώσεις- σε τέτοιες περιπτώσεις- σε στάρι, ρόδι, αμύγδαλο.

Αναγκαστικά μάλλον γίνονται από ορισμένες εκπομπές, αναφορές στον φονικό σεισμό της Τουρκίας.

Συνέβησαν στο μεταξύ και τα εξής ασήμαντα για τις εκπομπές αυτές. Η 10 ετών Ευαγγελία Σίσκου, δύο φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας στο σκάκι πριν από λίγο καιρό κατέκτησε την τρίτη θέση (και το χάλκινο μετάλλιο) στους αγώνες του αντίστοιχου Παγκόσμιου Ατομικού Πρωταθλήματος στο Μπατούμι της Γεωργίας.

Προ 24ώρων το πρώτο μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλπικού σκι χάρισε στην Ελλάδα ο Αλέξανδρος Γκιννής.  Στην τεχνική κατάβαση κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Ασημένιο μετάλλιο δηλαδή, όχι αστεία.

Αλλά και ο Αποστόλης Βουγιούκας ήταν έκτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκι εφήβων, το οποίο είχε πραγματοποιηθεί στο Σεν Αντον των ιταλικών Άλπεων.

Οι δύο διακρίσεις μάλιστα σημειώθηκαν με διαφορά το πολύ μιας εβδομάδας, η μια από την άλλη. Σπουδαία νέα διότι η Ελλάδα ξεχώρισε ανάμεσα σε χώρες με μακραίωνη παράδοση στα χειμερινά αθλήματα, όπως οι Ελβετία, Γαλλία, Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία. Ανούσιες λεπτομέρεις…

Επίσης, προφανώς και δεν είχε ενδιαφέρον για τις εκπομπές σουσουδισμού,η 18χρονη καρατέκα, Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου. Λογικό, διότι το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο έγινε στη Λάρνακα δεν τους «λέει» κάτι. Δεν «πουλάει». Δεν κάνει νούμερα τηλεθέασης.  Δεν είναι δα και κανα «Survivor» ή «My style rocks»…

Διαβάστε επίσης:

Οριακή επικράτηση του Mega στη χθεσινή «μάχη» τηλεθέασης

Σασμός – Spoiler: Στα χέρια του Παύλου το μέλλον του Αστέρη – Θεούς και δαίμονες απειλεί η Καλλιόπη (Videos)

Survivor All Star: Ραντεβού Ατζούν με Δαλάκα και Ασημίνα για το μέλλον τους στο παιχνίδι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:33