search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:58
MENU CLOSE

Χαμός στα social media από το φιλί «στο στόμα» που έδωσε η Τζιλ Μπάιντεν στον σύζυγο της Καμάλα Χάρις

08.02.2023 18:01
atakti tzil biden – new

Σάλος ξέσπασε στις ΗΠΑ με αφορμή το μάλλον…  περίεργο φιλί που έδωσε την Τρίτη η Τζιλ Μπάιντεν στον σύζυγο της Καμάλα Χάρις, Νταγκ Έμχοφ, λίγο πριν από την  ομιλία του Αμερικανού προέδρου στο Κογκρέσο.

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τι γίνεται μεταξύ τους, καθώς η σύζυγος του Μπάιντεν έδωσε κυριολεκτικά φιλί στο στόμα με τον σύζυγο της Καμάλα.

Το σχετικό βίντεο που μάλιστα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει την Πρώτη Κυρία  να σφίγγει τα χέρια της καθώς κατευθυνόταν στην κατάμεστη αίθουσα προς τον σύζυγο της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις.

Έπιασε ο ένας τα χέρια του άλλου και χαμογέλασαν προτού αγκαλιαστούν και φιληθούν, όπως φαίνεται στο βίντεο. Το ζευγάρι συνέχισε να κρατιέται -χέρι – χέρι μετά το «θερμό» χαιρετισμό, με την Τζιλ Μπάιντεν να στέκεται στο πλευρό του Νταγκ Έμχοφ.

«Μήπως η Τζιλ Μπάιντεν μόλις φίλησε τον σύζυγο της Καμάλα στα χείλη;», «Γιατί η Τζιλ Μπάιντετν φίλησε τον Ντάγκ Έμχοφ στο στόμα;» ήταν μερικές από τις αντιδράσεις χρηστών των social media.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονιστικές εικόνες με πτώματα στοιβαγμένα σε γήπεδα και πάρκινγκ μέχρι να αναγνωριστούν

Τουρκία: Εντοπίστηκε τέταρτο παιδί ζωντανό από τους Έλληνες διασώστες της ΕΜΑΚ (video)

Σεισμός στην Τουρκία: Η οργή κατά Ερντογάν μεγαλώνει μαζί με τον τραγικό απολογισμό – Εντολή για «μαύρο» στο Twitter (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59