search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 03:13
MENU CLOSE

Γερασιμίδου για Κιμούλη: «Δεν βίασε, δεν έκανε κανένα έγκλημα – Είναι περίεργο παιδί, καλά έκανε και επέστρεψε στο θέατρο» (Video)

08.02.2023 11:33
gerasimidoy-new

Για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου αλλά και για την εξομοίωση των πτυχίων δραματικών σχολών με το απολυτήριο Λυκείου.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για το Προεδρικό Διάταγμα 85, ενώ χαρακτήρισε τον Γιώργο Κιμούλη ως τον «μεγαλύτερο εν ζωή ηθοποιό που υπάρχει στην Ελλάδα».

«Και πολύ καλά έκανε. Γιατί δεν έπρεπε να επιστρέψει ο μεγαλύτερος εν ζωή ηθοποιός που υπάρχει στην Ελλάδα; Πολύ σκληρή τιμωρία. Δε λέω ότι έκανε καλά, ούτε ότι δεν πιστεύω αυτά που έχουν πει οι συναδέλφισσές μου. Δε βίασε, δεν έκανε κανένα έγκλημα. Είναι περίεργο παιδί αλλά έχει πάρα πολλές καλοσύνες.

Βεβαίως και πρέπει να σπουδάσει κανείς για να γίνει ηθοποιός. Η δουλειά μας είναι επιστήμη, γι’ αυτό και αυτή η υποβίβαση που γίνεται είναι πάρα πολύ μεγάλο άδικο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Κουρή: «Αν ήθελα παιδί, δεν θα είχα πρόβλημα να υιοθετήσω» (Video)

Survivor All Star: Μεγάλος καβγάς στην καλύβα – «Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς» (Video)

Μαντόνα: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τις πλαστικές – «Θα αντιστέκομαι στην πατριαρχία, υποκλιθείτε σκύλες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44